Πρέβεζα: Άρπαξαν χρήματα από τα χέρια ηλικιωμένης, προσποιούμενοι τους υπάλληλους της ΔΕΗ!

Πρέβεζα: Άρπαξαν χρήματα από τα χέρια ηλικιωμένης, προσποιούμενοι τους υπάλληλους της ΔΕΗ!

Η κλοπή εξιχνιάστηκε - Συνελήφθη γυναίκα για αρπαγή χρημάτων και στην Ημαθία

ili_09
Άλλο κόλπο βρήκαν οι επιτήδειοι που παριστάνουν τους υπαλλήλους της Δ.Ε.Η. για να εξαπατούν ηλικιωμένους, καθώς αυτό της υποτιθέμενης βλάβης... πάλιωσε! Τώρα, ισχυρίζονται στα ανυποψίαστα θύματα ότι έχουν... οφειλόμενα από λογαριασμούς και αρπάζουν τα χρήματα μόλις εκείνοι πάνε να τους πληρώσουν!

Με αυτή τη μέθοδο, την έπαθε μια ηλικιωμένη σε χωριό της Πρέβεζας στο οποίο έφτασαν δυο άνδρες και της ζήτησαν να πληρώσει τα δήθεν οφειλόμενα του λογαριασμού. Η άτυχη γυναίκα έβγαλε όσα χρήματα είχε και άρχισε να μετράει αυτά που της είπαν ότι όφειλε, αλλά ξαφνικά άρπαξαν μέσα από τα χέρια της 1.100 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή!

Η κλοπή είχε γίνει στις 6 Μαρτίου και εξιχνιάστηκε τώρα από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι ταυτοποίησαν τα στοιχεία ενός Έλληνα και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας. Η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση των στοιχείων και του συνεργού του.

Γυναίκα ξάφρισε άνδρα στην Ημαθία

Με διάφορα προσχήματα απέσπασε την προσοχή ενός Έλληνα σε περιοχή της Ημαθίας μια άγνωστή του γυναίκα και κατάφερε να «βουτήξει» 360 ευρώ από την τσέπη του, το μεσημέρι της Δευτέρας. Όμως, το ίδιο απόγευμα εντοπίστηκε αστυνομικούς της Ασφάλειας Βέροιας, συνελήφθη και στην κατοχή της βρέθηκε το κλεμμένο ποσό που αποδόθηκε στο θύμα. Η «μακρυχέρα» Ελληνίδα παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας που της άσκησε δίωξη για κλοπή.

Ειδήσεις σήμερα:

Ποιες ομάδες πολιτών είναι πιθανότερο να κάνουν Πάσχα στο χωριό - Το σχέδιο της κυβέρνησης

Τσίπρας: Με νέα ομάδα και πακέτο 5,7 δισ. ευρώ το σχέδιο για την οικονομία μετά την πανδημία

Οξύνεται η αντιπαράθεση για το εργασιακό νομοσχέδιο - Σημείο τριβής οι υπερωρίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης