Θεσσαλονίκη: Η «Minnie» εξάρθρωσε σπείρα διακίνησης ηρωίνης και κάνναβης

Θεσσαλονίκη: Η «Minnie» εξάρθρωσε σπείρα διακίνησης ηρωίνης και κάνναβης

Τέσσερα μέλη συνελήφθησαν, ενώ μία ακόμη δράστιδα έχει ταυτοποιηθεί - Εντόπισαν ποικιλία ναρκωτικών μετά από έρευνες που πραγματοποίησαν στα σπίτια τους

PicsArt_03-19-09_48_45
Συναγωνίζεται επάξια σε επιτυχίες τον συνάδελφό της «Άτλαντα» η σκυλίτσα ανίχνευσης ναρκωτικών «Minnie» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, η οποία βοήθησε να εξαρθρωθεί μια εγκληματική ομάδα που διακινούσε από τον Φεβρουάριο ποσότητες ηρωίνης και κάνναβης σε διάφορες περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας.

Η σπείρα αποτελείτο από Έλληνες και είχε «άρωμα» γυναίκας, καθώς μια δράστιδα συνελήφθη μαζί με τρεις άνδρες -δυο από τους οποίους είχαν ηγετικό ρόλο- και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία άλλης μίας, που δεν εντοπίστηκε και έτσι δεν συνελήφθη κατά την διάρκεια της επιχείρησης που εκτέλεσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κιλκίς σε περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Η «Minnie» ερεύνησε εξονυχιστικά τα σπίτια των τεσσάρων συλληφθέντων και ξετρύπωσε 15 «φιξάκια» με ηρωίνη συνολικού βάρους 96,33 γραμμαρίων, άλλα εννέα «φιξάκια» με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 659,5 γραμμαρίων, μια σύριγγα με ηρωίνη, 20 ml μεθαδόνης, 19 ναρκωτικά χάπια και τέσσερις ηλεκτρονικές ζυγαριές. Επιπλέον, κατασχέθηκαν και 9.250 ευρώ.

Οι τέσσερις δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης που τους άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών, όπως και στην αναζητούμενη συνεργό τους και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή.

Ειδήσεις σήμερα: 

Μικρός Ζαχαρίας: Πάλεψε γενναία, αλλά δεν τα κατάφερε

Σήμερα οι ανακοινώσεις για το «άνοιγμα» δραστηριοτήτων - Τι αλλάζει από το Σαββατοκύριακο

Αποζημιώσεις ενοικίων: Βήμα βήμα η διαδικασία για να δείτε online που βρίσκεται η αίτησή σας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης