Βόλος: Νέες καταγγελίες για τον φροντιστή ακαδημίας ποδοσφαίρου που έστελνε γυμνές φωτογραφίες σε ανήλικους

Βόλος: Νέες καταγγελίες για τον φροντιστή ακαδημίας ποδοσφαίρου που έστελνε γυμνές φωτογραφίες σε ανήλικους

Στις δύο υπάρχουσες καταγγελίες προστέθηκαν ακόμα δύο - Ο 30χρονος φροντιστής έστελνε γυμνές φωτογραφίες του σε ανήλικους αθλητές της ομάδας 

podosfairo-1
Ακόμα δύο καταγγελίες έφτασαν στην Αστυνομία για τον 30χρονο φροντιστή ακαδημίας ποδοσφαίρου στον Βόλο, ο οποίος σύμφωνα με τους γονείς των ανήλιων αθλητών που τον κατήγγειλαν φέρεται να έστελνε στα αγόρια γυμνές φωτογραφίες του.

Είχαν ήδη προηγηθεί ακόμα δύο καταγγελίες γονέων, με την πρώτη να γίνεται πριν από περίπου 15 ημέρες, όταν γονέας κατήγγειλε ότι ο 30χρονος έστειλε στο κινητό τηλέφωνο ανήλικου παίκτη συγκεκριμένης ομάδας, γυμνή φωτογραφία του, με μήνυμα – πρόσκληση, ενώ ακολούθησε ανάλογο μήνυμα και σε δεύτερο ανήλικο.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr οι αρχές αναμένουν και άλλους γονείς να προχωρήσουν σε καταγγελίες, για να αποκαλυφθεί το μέγεθος της πράξης του φερόμενου ως δράστη.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η υπόθεση απασχολεί τον αθλητικό σύλλογο από το τέλος Ιανουαρίου, όταν έγινε αντιληπτό ότι έστειλε γυμνές του φωτογραφίες σε ανήλικα παιδιά (που δεν έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους) και ήδη σταμάτησε τη συνεργασία του με τον Σύλλογο.

Διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι όταν έγινε αντιληπτό στον σύλλογο τι συμβαίνει, διακόπηκε η συνεργασία με τον νεαρό και μάλιστα πολύ καιρό πριν γίνουν οι καταγγελίες στην Αστυνομία

Όταν έγιναν οι καταγγελίες των γονέων στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, εντοπίστηκε ο φερόμενος ως δράστης, ενώ αναμένονται καταγγελίες κι άλλων γονέων, προκειμένου να ολοκληρωθεί η δικογραφία και να σταλεί στην Εισαγγελία.

Τέλος, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι προς το παρόν στοιχειοθετείται μόνο η κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ επειδή στο τηλέφωνο του φερόμενου ως δράστη, εντοπίστηκε και η φωτογραφία ενός ανήλικου, εξετάζεται αν στοιχειοθετείται η κατηγορία της πορνογραφίας ανηλίκων.


Ειδήσεις σήμερα: 

Τροχαίο στη Βουλή: Ο Ιάσονας δίνει ζωή - Άρχισε η διαδικασία δωρεάς των οργάνων του

Εκκρεμείς συντάξεις: Πριμ με το «κομμάτι» στους υπαλλήλους και «ψαλίδι» στις χρονοβόρες διαδικασίες

Καιρός: Ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας-Δείτε που θα βρέξει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης