Ηράκλειο: Eκβίαζε 25χρονη με γυμνές φωτογραφίες της

Ηράκλειο: Eκβίαζε 25χρονη με γυμνές φωτογραφίες της

Της ζήτησε 2.000 ευρώ για να μην αναρτήσει το υλικό στο διαδίκτυο

pornografia_kb
Στην παγίδα ενός 22χρονου σπουδαστή που γνώρισε το περασμένο Σάββατο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης στο διαδίκτυο έπεσε μία 25χρονη στο Ηράκλειο, καθώς την έπεισε να τού στείλει γυμνές φωτογραφίες της και στη συνέχεια άρχισε να την εκβιάζει ότι θα τις αναρτούσε αν δεν τού έδινε 2.000 ευρώ!

Η νεαρή δεν είχε υποψιαστεί τις πονηρές προθέσεις του 22χρονου όταν ξεκίνησε διαδικτυακή συνομιλία μαζί του, ούτε και όταν της ζήτησε να τού στείλει τολμηρές φωτογραφίες της. Όμως, αμέσως ο σπουδαστής πέταξε το προσωπείο του συνομιλητή και άρχισε να την απειλεί απαιτώντας χρηματικά ανταλλάγματα για να μην αναρτήσει το υλικό! Η 25χρονη του είπε πως δεν είχε τόσα χρήματα και ο νεαρός... έριξε τις απαιτήσεις του, ζητώντας της μόνο 200 ευρώ!

Η κοπέλα προσποιήθηκε ότι συμφώνησε να τού στείλει το ποσό με κούριερ, αλλά τον κατήγγειλε στην Ασφάλεια Ηρακλείου με αποτέλεσμα να συλληφθεί τη στιγμή που πήγε να παραλάβει τον φάκελο με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα! Ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου που του άσκησε δίωξη για εκβίαση και τον άφησε ελεύθερο, σύμφωνα με το cretalive.gr, όμως διέταξε προκαταρκτική έρευνα για να διαπιστωθεί αν είχε εκβιάσει με τον ίδιο τρόπο και άλλες κοπέλες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης