«Διάνα» έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που υπέβαλαν σε έλεγχο έναν αλλοδαπό στην περιοχή Δρέπανο της Ηγουμενίτσας, καθώς διαπιστώθηκε πως όχι μόνο βρισκόταν παράνομα στην Ελλάδα, αλλά ήταν και δραπέτης που είχε και στην «πλάτη» του δυο καταδίκες!
Συγκεκριμένα, σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις του Πενταμελούς Εφετείου Κρήτης και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για απόδραση κρατουμένου, διακεκριμένη κλοπή κατ’ εξακολούθηση και παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και οκτώ μηνών και χρηματική ποινή 1.550 ευρώ.
Έτσι, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, που του άσκησε μια ακόμη δίωξη για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και διέταξε τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα.
Συνελήφθη με βούλευμα στην Πάτρα
Σε έλεγχο που διενεργήθηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας σε έναν αλλοδαπό στην Πάτρα, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Κέρκυρας με το οποίο αναζητούνταν για να συλληφθεί για παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών και θα οδηγηθεί στην φυλακή.
Το βινυλικό δάπεδο της σειράς Style Click 55 από την Piccadilly συνδυάζει την πολυτέλεια της εμφάνισης και της υφής του ξύλου με την αντοχή και την ευκολία συντήρησης - Αποκλειστικά στα καταστήματα Λακιώτης