Πάτρα: Ζημιές από τον αέρα - Σχηματίστηκε ακόμη και υδροστρόβιλος

Πάτρα: Ζημιές από τον αέρα - Σχηματίστηκε ακόμη και υδροστρόβιλος

Οι άνεμοι, έκαναν ιδαίτερα αισθητή την παρουσία τους στην περιοχή του Πελεκάνου - Από τα έντονα φαινόμενα σημειώθηκαν ζημιές στην περιοχή, με δέντρα να σπάνε και να ξεριζώνονται, κάδους να αναποδογυρίζουν ή να μετακινούνται στη μέση του δρόμου, ενώ δεν αποφεύχθηκαν οι ζημιές στο περίπτερο που βρίσκεται στην περιοχή

patra5
Ισχυρότατοι άνεμοι πνέουν σε όλη την Πάτρα από νωρίς το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας. Οι άνεμοι, έκαναν ιδαίτερα αισθητή την παρουσία τους στην περιοχή του Πελεκάνου, όπου νωρίτερα δημιουργήθηκε ακόμη και υδροστρόβιλος.

Μάλιστα, από τα έντονα φαινόμενα σημειώθηκαν ζημιές στην περιοχή, με δέντρα να σπάνε και να ξεριζώνονται, κάδους να αναποδογυρίζουν ή να μετακινούνται στη μέση του δρόμου, ενώ δεν αποφεύχθηκαν οι ζημιές στο περίπτερο που βρίσκεται στην περιοχή.

Σημειώνεται πως κινητοποιήθηκε και ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, ο οποίος διαμένει στην περιοχή. Μάλιστα ο κ. Πελετίδης έσπευσε να βοηθήσει τους κατοίκους να επιδιορθώσουν κάποιες από τις ζημιές που προκλήθηκαν από τους ισχυρότατους ανέμους.

Δείτε τα βίντεο και φωτογραφίες:




Ανεμοστρόβιλος (;) Πάτρα
Κλείσιμο

patra1
patra2
patra3
patra4
patra5
Πηγή: thebest.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης