Χαλκιδική: Η τύχη δεν ευνόησε τους κλέφτες λαχείων

Χαλκιδική: Η τύχη δεν ευνόησε τους κλέφτες λαχείων

Η αξία τους ξεπερνούσε τις 7.000 ευρώ - Έκλεβαν κινητά τηλέφωνα σε Ηράκλειο και Μεσολόγγι

astynomia_epix
Μετά από δυο χρόνια, παραμένει άγνωστο αν κέρδισε και τι κάποιο από τα αξίας 7.200 ευρώ λαχεία και κουπόνια τυχερών παιχνιδιών που είχαν κλέψει δυο άγνωστοι -τότε- διαρρήκτες από ένα πρακτορείο στον Πολύγυρο της Χαλκιδικής, τα ξημερώματα της 27ης Ιανουαρίου 2019.

Πάντως, έστω και μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, η διάρρηξη εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πολυγύρου και ταυτοποιήθηκε ένας από τους δυο δράστες. Πρόκειται για έναν 37χρονο Αρμένιο σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

Τσάκωσαν αλλοδαπό που έκλεβε κινητά

Ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά τρία κινητά τηλέφωνα, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει, βρήκαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, πάνω σε έναν αλλοδαπό στον οποίο έκαναν έλεγχο το απόγευμα της Παρασκευής, σε μια περιοχή του Δήμου Ηρακλείου. Ο αλλοδαπός προσήχθη στην Ασφάλεια και από την προανάκριση προέκυψε ότι είχε κλέψει ένα από τα κινητά από μια γυναίκα. Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για κλοπή, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί από πού έκλεψε τα άλλα δυο κινητά.

Ένας 15χρονος Έλληνας συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής στο Μεσολόγγι από αστυνομικούς της Ασφάλειας, καθώς λίγο νωρίτερα είχε τρυπώσει σε ένα σπίτι μαζί με δύο άγνωστους συνεργούς του και είχαν κλέψει ένα κινητό και 21 ευρώ. Ο ανήλικος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου που του άσκησε δίωξη για κλοπή από κοινού και στους γονείς του για παραμέληση της εποπτείας του.

Ειδήσεις σήμερα

Μητσοτάκης: Δεν μπορεί ο κ. Τσίπρας να ζητάει παραβίαση της έννομης τάξης για τον Κουφοντίνα 

Στο έλεος του κορωνοϊού η Αττική - Σε κατάσταση ασφυξίας τα νοσοκομεία με κατειλημμένες ΜΕΘ 

Το κελί όπου βρίσκεται ο Λιγνάδης - «Σοκαρισμένος και καταβεβλημένος» 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης