Δεν πρόλαβε να εξαργυρώσει τα συνολικής αξίας 600 ευρώ δελτία τυχερών παιχνιδιών, που έκλεψε από ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας, ο Έλληνας «ποντικός», ο οποίος είχε τρυπώσει νωρίτερα και σε μια άλλη επιχείρηση και είχε αρπάξει από το εσωτερικό της 50 ευρώ!
Ο δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή, συνελήφθη και σε έλεγχο που του έγινε βρέθηκαν πάνω του τα κλεμμένα δελτία, καθώς και 49 ναρκωτικά χάπια χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή. Έτσι, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.
Έκλεψαν χρυσαφικά αξίας 25.000 ευρώ στη Λευκάδα:
Ταυτοποιήθηκαν μετά από αξιοποίηση των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια της έρευνας των αστυνομικών της Ασφαλείας τρεις Έλληνες, οι οποίοι είχαν διαρρήξει στις 22 Οκτωβρίου μια κατοικία στη Λευκάδα και είχαν αρπάξει χρυσαφικά αξίας 25.000 ευρώ. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κλοπή διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας, αλλά δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ τα κλεμμένα τιμαλφή δεν βρέθηκαν και η προανάκριση συνεχίζεται.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).