Σέρρες: Ξάφριζε τάματα και χρήματα από ναό και καταστήματα

Σέρρες: Ξάφριζε τάματα και χρήματα από ναό και καταστήματα

Έκλεβε τα προσωπικά αντικείμενα των υπαλλήλων, ενώ βούτηξε κι ένα δαχτυλίδι από ναό - «Κυνηγοί μετάλλων» αποπειράθηκαν να κλέψουν κουφώματα

astunomia
Γρήγορος και... ελαφροχέρης ήταν ένας 20χρονος Ρομά, που έμπαινε στα καταστήματα διαφόρων ειδών στις Σέρρες και κατάφερνε να αρπάξει τα χρήματα και τα προσωπικά αντικείμενα των εργαζόμενων! Εκτός από τέσσερις κλοπές σε μαγαζιά, «χτύπησε» και μια εκκλησία.

Από τον περασμένο Ιούνιο ως και τον Ιανουάριο, ο νεαρός δράστης έκλεψε από τέσσερα καταστήματα τα χρήματα και τα κινητά τηλέφωνα των υπαλλήλων, συνολικής αξίας 2.400 ευρώ. Οι κλοπές εξιχνιάστηκαν από την Ασφάλεια Σερρών και στο πλαίσιο της προανάκρισης αποκαλύφθηκε ότι τον περασμένο Νοέμβριο είχε αρπάξει και ένα δαχτυλίδι από τα αφιερώματα ενός ναού. Σε βάρος του 20χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Προσπάθησαν να κλέψουν κουφώματα από κατάστημα

Το εμπόρευμα μιας επιχείρησης σε τοπική κοινότητα του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων-Περαχώρας που διαθέτει προς πώληση μεταλλικά κουφώματα έβαλαν στο μάτι τρεις «κυνηγοί» μετάλλων και αποπειράθηκαν να τα κλέψουν. Όμως, έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή. Δυο από τους δράστες ηλικίας 29 και 41 χρόνων εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ αναζητείται ένας 19χρονος συνεργός τους.

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε βίντεο: Ο Λιγνάδης καλεσμένος του Βούτση σε εκδήλωση της Βουλής για τον Μαντέλα το 2018

Μιανμάρ: 137 ΜΚΟ από 31 χώρες καλούν τον ΟΗΕ να επιβάλλει εμπάργκο όπλων

Πανδημία-Πορτογαλία: Ξεπέρασαν τα 800.000 τα κρούσματα και τις 16.000 τα θύματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης