Lockdown - Μυτιλήνη: Διαψεύδει το Κέντρο Υγείας την «κοπή βασιλόπιτας με μπουφέ και προσκλήσεις»

Lockdown - Μυτιλήνη: Διαψεύδει το Κέντρο Υγείας την «κοπή βασιλόπιτας με μπουφέ και προσκλήσεις»

«Στους δύσκολους καιρούς μας, όχι μόνο γνωρίζουμε τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις μας, άλλα είμαστε και εκείνοι που παροτρύνουμε για την εφαρμογή των μέτρων πρόληψης κατά της πανδημίας» τόνισε η συντονίστρια του Κέντρου

mitilini1
Τη διαρροή πληροφορίων που έκαναν λόγο για εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας με μπουφέ και προσκλήσεις, στο Κέντρο Υγείας Μυτιλήνης, εν μέσω πανδημίας, έσπευσε να διαψεύσει η συντονίστριά του, Ελεονώρα Μανιάτη Ωραιοπούλου.

«Δηλώνω ότι στους δύσκολους καιρούς μας, όχι μόνο γνωρίζουμε τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις μας, άλλα είμαστε και εκείνοι που παροτρύνουμε για την εφαρμογή των μέτρων πρόληψης κατά της πανδημίας», αναφέρει χαρακτηριστικά και συμπληρώνει: «Επιφυλασσόμενη παντός νομίμου δικαιώματος μου, καταγγέλλω τη διαστρέβλωση και τη διόγκωση που επιχειρήθηκε να γίνει, στην πρόθεση μου να κοπεί συμβολικά για το καλό, μια Βασιλόπιτα με 3-4 άτομα στο χώρο αυτό».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Κέντρο Υγείας Μυτιλήνης διαψέυδει κατηγορηματικά δημοσιεύματα που εμπλέκουν τη Μονάδα μας σε δήθεν εκδήλωση κοπής Βασιλόπιτας. Δηλώνω ότι στους δύσκολους καιρούς μας, όχι μόνο γνωρίζουμε τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις μας, άλλα είμαστε και εκείνοι που παροτρύνουμε για την εφαρμογή των μέτρων πρόληψης κατά της πανδημίας.

Ιδιαίτερα δε, όταν στην Μονάδα μας έχουν την έδρα τους οι κινητές Μονάδες και από εδώ ξεκινούν οι ιχνηλατήσεις για όλη τη Λέσβο.

Επιφυλασσόμενη παντός νομίμου δικαιώματος μου, καταγγέλλω τη διαστρέβλωση και τη διόγκωση που επιχειρήθηκε να γίνει, στην πρόθεση μου να κοπεί συμβολικά για το καλό, μια Βασιλόπιτα με 3-4 άτομα στο χώρο αυτό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μονάδα μας βάλεται με “fake news” , πίσω από τα οποία προφανώς βρίσκονται υποκινητές και κύκλοι που επιχειρούν να κλονίσουν την εμπιστοσύνη της κοινωνίας για τους εργαζομένους της Δημόσιας Περίθαλψης που είναι εκείνοι που δίνουν την σκληρή μάχη στην πρώτη γραμμή.

Εκείνοι που ψάχνουν για ειδήσεις εντυπωσιασμού της κοινής γνώμης σε μια εποχή που τέτοια “προϊόντα” έχουν ζήτηση, χτυπήσαν λάθος πόρτα.

Με εκτίμηση

Η Συντονίστρια του Κ.Υ. Μυτιλήνης
Ελεονώρα Μανιάτη-Ωραιοπούλου».

Ειδήσεις σήμερα:

«Κλείδωσε» η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6μμ το σαββατοκύριακο στην Αττική - Σκληρό «lockdown» σε Πάτρα-Χαλκίδα


Ορέστης Τζιόβας: «Με τον κ. Φιλιππίδη είχα πρόβλημα… τρομοκρατία, άσχημη ομιλία, βωμολοχία»

Μπάιντεν: Η Γερουσία άνοιξε τον δρόμο για την έγκριση του πακέτου $1,9 τρισ. κατά της Covid
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης