
Εδω να φαμε εχουμε, τα ταξιδια μας μαραναν...εχετε ιδεα τι συμβαινει στην κοινωνια ρε ανεκδιηγητοι;;;
Ρε μας δουλεύετε? Αφου ΔΕΝ έχεις πλήρη και για πάντα ανοσία με το εμβόλιο. Πως θα γνωρίζουν οι αρχές πότε σταμάτησε η ανοσία του εμβολιαζόμενου?
Χάρη, τις μάσκες μην ξεχάσεις το καλοκαίρι στα φιλαράκια της Ε.Ε και του κόσμου όλου που θα μας επισκεφτεί...και ΌΧΙ ΑΠΛΆ ΣΤΟ ΠΗΓΟΎΝΙ ΚΑΙ ΌΛΑ ΚΑΛΆ! Πρόστιμο σε όλους,τους τουρίστες. Εκτός αν τελειώσει μάλλον το θέμα του ιού,με λιγοστά επικίνδυνα επιδημιολογικά τότε δεδομένα μέχρι τέλος Μαΐου, όπως λέει ο Γώγος και δεν χρειάζεται να φοράει κανένας μάσκα!Τουρισμός βλέπεις είναι αυτός...
Κορωνοϊός - Χάρης Θεοχάρης για το εμβόλιο: «Δεν θα είναι προϋπόθεση για να ταξιδέψει κανείς». Χαχαχαχαχα
Κύριε Θεοχάρη μην το λέτε αυτό. Γιατί δεν ξέρετε ακόμη τι θα αποφασίσουν οι μεγάλες αεροπορικές εταιρίες του εξωτερικού. Εγώ το πιθανότερο που βλέπω είναι αυτές να ζητάνε πιστοποιητικό εμβολιασμού στους επιβάτες προκειμένου να εξασφαλίσουν την πληρότητα από πελάτες των πτήσεων τους εμποιούντες την εμπιστοσύνη στους υποψήφιους ταξιδιώτες. Μετά, αναγκαίως θα τις ακολουθήσουν στην ίδια τακτική και οι Ελληνικές αεροπορικές εταιρίες γιά να μην μείνουν πίσω σε ταξιδιωτική πελατεία. Κατά συνέπεια μην είστε καθόλου βέβαιος αυτήν την στιγμή γιά αυτό που λέτε ότι θα ισχύσει στο εγγύς μέλλον.
Μη φοβάσαι Αρετή. __Δεν ταξιδεύουν άτομα της ηλικίας σου.___Οι Φασίστες συνωμοσιολόγοι ας πάνε στον Αγύριγο.___
απο την μια οι ιδιες οι εταιρειες λενε οτι ο εμβολιαζομενος δεν ειναι σιγουρο οτι ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ τον ιο, και απο την αλλη το νουμερο της κυβερνησης
αυτο που λεει ο θεοχαρης ειναι πρακτικα ΜΗΔΕΝ. Γιατί μια τετοια αποφαση ΔΕΝ μπορει να την παρει μονομερος η Ελλαδα. Ο Θεοχαρης νομιζει οτι ειναι σπιτι του και αποφασιζει. Οταν εισαι στην ΕΕ, δεν μπορεις να λαμβανεις αποφασεις για τετοια θεματα. Εαν η Ιταλια, η Ισπανία πουν ερχεσαι κανεις τεστ, ασχετα απο εμβολιο, εσυ δεν μπορεις να πεις δεν εχει τεστ. Μονο και μονο για να μαζεψεις τουριστες. Ας σοβαρευτει επιτελους ο Θεοχαρης. Τα ιδια εκανε και το καλοκαιρι. Ιταλια, Ισπανια, Πορτογαλια ανακοινωσαν τοτε οτι δεν θελουν ξενους τουριστες και ο Θεοχαρης ειπε τοτε ελατε σε εμας για τουρισμο χωρις τεστ. Δυστυχως ανηκει σε εκεινες τις επιλογες του Μητσοτακη που αλλοι Προεδροι της ΝΔ δεν θα τις εκαναν ποτε. Θεοχαρης ως υπουργος δεν θα υπηρχε σε κανεναν προϋγουμενο προεδρο της ΝΔ.
Γιάννη μου μόνο ο τουρισμός δε φταίει για το 2ο κύμα. Εδώ χώρες δίχως τουρισμό έπαθαν τα ίδια και χειρότερα. Ας μη λέμε ότι θέλουμε. Υπάρχει κάτι άλλο όμως σε σχέση με τον εμβολιασμό. Αν ας πούμε κάποιος πρέπει να ταξιδέψει και δεν έχει έλθει η σειρά του για εμβολιασμό τι γίνεται? Δεν έχουν λογική τα πιστοποιητικά γιατί απλά δε μπορείς να κάνεις το εμβόλιο όποτε θέλεις..
Εσύ πάντως είσαι ανορθόγραφος και έχεις πρόβλημαα στην σύνταξη κειμένου. Γράφεις ασυναρτησίες. Κανένας δεν βγάζει νόημα.
Ούτε για σανοπωλητής δεν κάνεις Θεοχάρη. Για τράβα στην Κίνα ή στη Γροιλανδία και πες τους έχω κάνει εμβόλιο, έχω και πρόσφατο αρνητικό μοριακό τεστ, αφήστε με να περάσω, να δω τι γέλια θα ρίξουν με την πάρτη σου. Μέχρι και 21 μέρες αυστηρή καραντίνα θα φας άσχετε ότι χαρτιά κι αν κουβαλάς. Και μετά θα σου κάνουν και τεστ για να σε αφήσουν να κυκλοφορήσεις. Σιγά μην κάνεις εσύ κουμάντο στο τι θα κάνει κάθε χώρα και τι μέτρα θα πάρει. Ειδικά σε χώρες που τα έχουν καταφέρει μια χαρά θα γελάνε με κάτι τέτοιους ισχυρισμούς που γίνονται από πολιτικούς χωρών που τα κατατάσσονται στις χειρότερες θέσεις όλου του πλανήτη. Και φυσικά είναι αυτονόητο ότι ταξιδεύεις χωρίς εμβόλιο γιατί ο καθένας αναλαμβάνει μόνος του τα ρίσκα που αφορούν αποκλειστικά αυτόν και κανέναν άλλον. Το να εξηγείς τα αυτονόητα δεν είναι και πολύ έξυπνο ξέρεις. Που σας βρήκε και σας μάζεψε όλους ο Κυριάκος?
Πολύ κακώς ! Είναι ένας ιός που έχει γονατίσει την παγκόσμια οικονομία και κοινωνία . Γιατί δείχνετε τόση ανοχή στους ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ? Αν έχουν χρόνο και χρήματα να κανονίσουν να ταξιδέψουν , έχουν και χρόνο και χρήματα να κάνουν και το εμβολιο