Σέρρες: Ο «Άτλας» βρήκε ένα κιλό κάνναβης και μεθαδόνη

Σέρρες: Ο «Άτλας» βρήκε ένα κιλό κάνναβης και μεθαδόνη

Είχε τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές για να ζυγίζει το εμπόρευμα - Δύο συλλήψεις για κάνναβη και στην Κέρκυρα

Serres-narkwtika
Όχι μια ή δυο, αλλά τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές είχε στο σπίτι του ένας Έλληνας για να ζυγίζει με ακρίβεια το παράνομο εμπόρευμα που διέθετε σε χρήστες ναρκωτικών στην κεντρική Μακεδονία. Τις ανακάλυψε, όμως, ο σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών «Άτλας».

Το εκπαιδευμένο τετράποδο συνόδευσε τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών στην έρευνα που έκαναν στην κατοικία του υπόπτου σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και ξετρύπωσε ένα-ένα τα 15 γυάλινα βάζα και δυο σακούλες που περιείχαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους ενός κιλού και 58 γραμμαρίων και 212 γραμμάρια υγρής μεθαδόνης. Ο κάτοχός τους συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Δυο συλλήψεις για ναρκωτικά στην Κέρκυρα

Αργά το βράδυ της Παρασκευής εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. δύο Έλληνες στην Κέρκυρα, υποβλήθηκαν σε σωματική έρευνα και πάνω τους βρέθηκαν τρία τσιγαριλίκια. Οι δυο άνδρες συνελήφθησαν και σε διάφορα σημεία που υπέδειξαν βρέθηκαν συνολικά 157 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και άλλα τρία τσιγαριλίκια τα οποία κατασχέθηκαν. Την προανάκριση ανέλαβε η Δίωξη Ναρκωτικών που ερευνά αν έκαναν και διακίνηση ο συλληφθέντες, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας και τους ασκήθηκε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα: 

Χαρδαλιάς για τα εμβόλια: Η Ελλάδα θα παραλάβει 424.624 δόσεις μέσα στον Ιανουάριο

Εισβολή στο Καπιτώλιο: Συνέλαβαν τον «Βίκινγκ» με την προβιά και τα κέρατα 

Η Αττική βάζει «φρένο» στην άρση του lockdown
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης