Περιουσίες αθώων πολιτών «πλήρωσαν» το μένος αγνώστων εμπρηστών που πυρπόλησανμια σειρά από κάδους απορριμμάτων στον Στανό της Χαλκιδικής, τα ξημερώματα της Πέμπτης, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν ζημιές σε σπίτια και οχήματα!
Οι φλόγες που τύλιξαν τους κάδους επεκτάθηκαν στα σταθμευμένα αυτοκίνητα και από αυτά «έγλειψαν» τα σπίτια ανυποψίαστων πολιτών, οι οποίοι αναγκάστηκαν να βγουν έντρομοι στους δρόμους μέσα στη νύχτα για να σβήσουν τις φωτιές πριν προκαλέσουν περισσότερες φθορές.
Την κατάσβεση ολοκλήρωσαν άνδρες της Πυροσβεστικής, ενώ η Αστυνομία κατέγραψε τις υλικές ζημιές και σχημάτισε δικογραφία για εμπρησμό κατά συρροή σε βάρος αγνώστων που αναζητούνται, μετά και τη μήνυση που κατέθεσε ο πρόεδρος της κοινότητας στο αστυνομικό τμήμα της Αρναίας.
Συγκινητικές στιγμές στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Καράτζη - Η διοίκηση τίμησε τον Αντώνη Καράτζη, για τη μακροχρόνια προσφορά και στήριξή του στην ομάδα και το κρητικό ποδόσφαιρο.