«Σαφάρι» στονΒόλο και τις γύρω γειτονιές έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, αναζητώντας ένα όχημα με επιβάτες τρία άτομα τα οποία επιδόθηκαν επί δυο ώρες στην πυρπόληση κάδων απορριμμάτων, τα ξημερώματα της Τρίτης!
Οι μαρτυρίες συγκλίνουν ότι οι δράστες επτά εμπρησμών που έγιναν από τη 01:30 ως τις 03:30 τα ξημερώματα ήταν οι επιβάτες του συγκεκριμένου οχήματος και οι αστυνομικοί προσπαθούν να χαρτογραφήσουν το δρομολόγιό του από τα πλάνα που κατέγραψαν κάμερες επιχειρήσεων στην ευρύτερη περιοχή, ώστε να εντοπίσουν πού κατέληξαν οι άγνωστοι «Νέρωνες».
Στις φλόγες τυλίχθηκαν κάδοι στη 01:35 στη Νέα Δημητριάδα, στη 01:50 στη διαστάυρωση Γαμβέτα– Αχιλλοπούλου, στις 02:00 στη συμβολή των οδών Εθν. Αντιστάσεως – Κατηχωρίου, στις 02:05 στη γωνία Εθν. Αντιστάσεως – Κουμουνδούρου, στις 02:40 στη διαστάυρωση Αχιλλοπούλου – Βλαχάβα, στις 03:05 στην οδό Νικοτσάρα και στις 03:25 στην οδό Ροστώβ.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.