Κορωνοϊός: Ανησυχία στη Σητεία για τα 15 κρούσματα στα rapid test της Τρίτης

Κορωνοϊός: Ανησυχία στη Σητεία για τα 15 κρούσματα στα rapid test της Τρίτης

Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν και αύριο, ανήμερα των Θεοφανείων - Για την διαμορφωθείσα κατάσταση ενημερώθηκαν ο ΕΟΔΥ και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς

rapid_siteia
Αυξημένο παρουσιάζεται το ποσοστό θετικότητας στον κορωνοϊό στην περιοχή του Παλαίκαστρου του Δήμου Σητείας, όπου σήμερα διενεργήθηκαν συνολικά 170 rapid tests. Όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα των δειγματοληπτικών ελέγχων βρέθηκαν 15 θετικά κρούσματα, στα οποία αν προστεθούν και οι άλλες 8 επιβεβαιωμένες μολύνσεις στην περιοχή από την Πρωτοχρονιά, προκύπτει ότι ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 23.

Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν και αύριο, ανήμερα των Θεοφανείων, ενώ για την διαμορφωθείσα κατάσταση ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ αλλά και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης, δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να υπάρξει λήψη μέτρων ώστε να ανασχεθεί η διασπορά του κορωνοϊού.

Υπενθυμίζεται ότι οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται με αφορμή την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοιού, μετά και την ιχνηλάτηση των επαφών του εργαζόμενου σε φούρνο που πρόσφατα νόσησε από ιό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Πηγή: Cretalive

Ειδήσεις σήμερα: 
 
Νικόλας Γιατρομανωλάκης: Η πολιτική διάσταση της προαγωγής του σε υφυπουργό
 
Τάνια Ρόμπερτς: Ζωντανή η «Σίνα, η Βασίλισσα της Ζούγκλας» και «κορίτσι του Τζέιμς Μποντ»-Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Κορωνοϊός: Ομάδα του ΠΟΥ μεταβαίνει στην Κίνα για να ερευνήσει την προέλευση του ιού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης