Δήμος Αθηναίων: Το εντυπωσιακό σόου για το 2021

Δήμος Αθηναίων: Το εντυπωσιακό σόου για το 2021

Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 23:45 συντονιζόμαστε στην ΕΡΤ1 και στην ψηφιακή πλατφόρμα του ertflix.gr για να παρακολουθήσουμε ένα ξεχωριστό, ατμοσφαιρικό θέαμα

stolimeno_sintagma_ape
Φέτος, ο Δήμος Αθηναίων μας καλεί να αποχαιρετήσουμε το 2020 με έναν τρόπο ιδιαίτερο, διαφορετικό, όπως άλλωστε διαφορετική είναι και η χρονιά που αφήνουμε πίσω.

Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, στις 31 Δεκεμβρίου, στις 23:45 συντονιζόμαστε στην ΕΡΤ1 και στην ψηφιακή πλατφόρμα του ertflix.gr για να παρακολουθήσουμε ένα ξεχωριστό, ατμοσφαιρικό θέαμα, αφιερωμένο στο «μαζί».

Το εντυπωσιακό φωτιστικό show που θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε, τα video projections και τα πολύχρωμα πυροτεχνήματα που θα αγκαλιάσουν τον αττικό ουρανό, θα φτάσουν σε κάθε γωνιά της πόλης, σε κάθε γωνιά της χώρας, σε κάθε οθόνη, δίπλα σε κάθε στολισμένο δέντρο, για να γεμίσουν τις καρδιές μας με φως και ζεστασιά.

Κι όλα αυτά, με δύο αγαπημένους και ιδιαίτερα ταλαντούχους ηθοποιούς, την Μαρία Κίτσου και τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο και θα μετρήσουμε αντίστροφα για να καλωσορίσουμε το 2021.

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: Στα 942 τα νέα κρούσματα - 443 οι διασωληνωμένοι, 58 θάνατοι

Σχολεία: Πώς θα κάνουν τεστ οι μαθητές 16 και άνω και οι εκπαιδευτικοί

Πλατφόρμα testing.gov.gr: Σχεδόν 26.000 αιτήσεις τις πρώτες ημέρες λειτουργίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης