Ποινικές διώξεις στα μέλη του κυκλώματος που διακινούσαν ναρκωτικά στη Δυτική Αττική

Ποινικές διώξεις στα μέλη του κυκλώματος που διακινούσαν ναρκωτικά στη Δυτική Αττική

Αντιμέτωποι με κακουργηματικές κατηγορίες αλλά και πλημμελήματα οι 21 συλληφθέντες – Η αρμόδια εισαγγελέας συναίνεση στην έκδοση ενταλμάτων σύλληψης και για τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους 

eisaggelia
Στην άσκηση ποινικής δίωξης για αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος αλλά και πλημμελήματος προχώρησε η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος των 21 συλληφθέντων που φέρονται ως μέλη σπείρας, η οποία διακινούσε ναρκωτικές ουσίες στον Πειραιά και τη Δυτική Αττική.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση των αστυνομικών αρχών, οι συλλήψεις έγιναν χθες Τρίτη, στο πλαίσιο παράλληλων οργανωμένων αστυνομικών επιχειρήσεων σε Αγία Βαρβάρα, Αγίους Αναργύρους, Άνω Λιόσια, Αχαρνές, Πειραιά, Κερατσίνι και Δραπετσώνα. Τις επιχειρήσεις συνέδραμαν αστυνομικοί της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (Ε.Κ.Α.Μ.), των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής (Δ.Α.Ε.Α.).

Σήμερα, λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και σε βάρος τους η εισαγγελία άσκησε ποινική δίωξη για εγκληματική οργάνωση και ιδιαίτερα διακεκριμένη κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών (κακουργήματα). Ακόμη ασκήθηκε δίωξη για οπλοκατοχή (πλημμέλημα). Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες η αρμόδια εισαγγελέας συναίνεσε στην έκδοση ενταλμάτων για τη σύλληψη και άλλων προσώπων για τα οποία έχουν συγκεντρωθεί από τις αρχές στοιχεία για εμπλοκή τους στο κύκλωμα.

Μετά τη δίωξη οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σε ανακριτή από τον οποίο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμίες προκειμένου να προετοιμάσουν τις απολογίες τους.



Ειδήσεις σήμερα:

Κικίλιας: Η κατάσταση στη Δυτική Αττική κρίνεται ανησυχητική

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων καταγγέλλει ότι δέχτηκε κυβερνοεπίθεση

Μπρούκλιν Μπέκαμ - Νίκολα Πελτζ: Υπέγραψαν προγαμιαίο συμβόλαιο για να προστατέψουν τις περιουσίες τους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης