Αιματηρή συμπλοκή στα Καμίνια: Ανήλικος ένας από τους δύο συλληφθέντες για τον φόνο του 29χρονου

Αιματηρή συμπλοκή στα Καμίνια: Ανήλικος ένας από τους δύο συλληφθέντες για τον φόνο του 29χρονου

Οι Αρχές έχουν συλλάβει μέχρι στιγμής έναν 17χρονο και έναν 24χρονο, ενώ αναζητείται το «μεγάλο αφεντικό»  πίσω από παρανομα αλισβερίσια λαθραίων τσιγάρων και ναρκωτικών

kaminia-elas
Μέσα σε λιγότερο απο δέκα ώρες οι εκπαιδευμένοι άνδρες της ΟΠΚΕ κατάφεραν να περασουν χειροπέδες σε δυο απο τους δράστες της αγριας σφαγής του Πακιστανού στα Καμίνια και να ταυτοποιήσουν άλλους δυο ανάμεσα τους και τους μαχαιροβγάλτες.

Ο ένας μάλιστα απο τους συλληφθεντες είναι μόλις 17 ετών ενω ο δεύτερος 24.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο ανήλικος παραδέχτηκε την εμπλοκή του στο άγριο συμβάν, έδωσε τους συνεργούς του, ενώ οι ομάδες της ΟΠΚΕ σαρώνουν την Αττική προκείμενου να εντοπίσουν τους δυο αρχηγούς οι οποίοι εκτιμάται ότι έχουν βρει καταφύγιο στη δυτική Αττική. 

Υπενθυμίζεται ότι  χθες  το μεσημέρι οι δράστες, μπουκαραν στο διαμέρισμα της οδού Αγίων Αναργύρων στα Καμίνια και με μαχαίρια και ρόπαλα δολοφόνησαν εναν 29χρονο και τραυμάτισαν σοβαρα εναν 25χρονο.

Συμπλοκή Πακιστανών στα Καμίνια


Κλείσιμο
Η Ασφάλεια εκτιμά οτι πίσω απο την άγρια σφαγή κρυβονται ξεκαθαρίσματα λογαριασμων ομάδων της Πακιστανικής μαφίας με φόντο παρανομα αλισβερίσια λαθραίων τσιγάρων και ναρκωτικών. Στο στόχαστρο έχει μπει και το μεγάλο αφεντικό που ταυτοποιήθηκε και αναζητείται.

Οι αστυνομικοί έφθασαν στην εξιχνιαση της υπόθεσης αξιοποιώντας το βίντεο της φρίκης που τράβηξε η ομάδα των Πακιστανων με τα ροπαλα αλλά και τη μαρτυρια του τρίτου τραυματία ο οποίος είναι ελαφρά με αποτέλεσμα να δώσει πολύτιμα στοιχεία για την εξιχνίαση της υπόθεσης.  



Ειδήσεις σήμερα

Πώς χάλκευσαν το ημερολόγιο της τραγωδίας στο Μάτι

Mε κορωνοϊό και ο γιος του Τραμπ

Λινού στο protothema.gr: Να προτιμούμε το e-shopping από τα σούπερ μάρκετ, είναι πιο ασφαλές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης