Το δημόσιο «ευχαριστώ» της Έρρικας Πρεζεράκου για το ταξίδι ελπίδας της μικρής Αναστασίας στο Τέξας

Το δημόσιο «ευχαριστώ» της Έρρικας Πρεζεράκου για το ταξίδι ελπίδας της μικρής Αναστασίας στο Τέξας

Το μήνυμα της θείας της 7χρονης - Σύσσωμος ο κόσμος του διαδικτύου κινητοποιήθηκε προκειμένου να συγκεντρωθούν 700.000 ευρώ που απαιτούνται για το ταξίδι της μικρής στο Τέξας προκειμένου να ξεκινήσει τη θεραπεία για τη σπάνια μορφή καρκίνου

125434950_3611240825566132_1875814244494516680_o
Η ιστορία της έχει συγκινήσει πλήθος κόσμου, όπως φαίνεται και από τις χιλιάδες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η 7χρονη Αναστασία, λίγο πριν από τα γενέθλιά της, διεγνώσθη με την πλέον επιθετική μορφή παιδικού καρκίνου -γνωστή και ως dipg- διάχυτο γλοίωμα εγκεφαλικού στελέχους.

Οι γιατροί έδιναν στο παιδί έξι μήνες ζωής, ωστόσο οι γονείς της βρήκαν μια κλινική στο Χιούστον του Τέξας με μεγάλη εξειδίκευση πάνω σε αυτή την ασθένεια.

Σύσσωμος ο κόσμος του διαδικτύου κινητοποιήθηκε προκειμένου να συγκεντρωθούν 700.000 ευρώ που απαιτούνται για το ταξίδι και τη θεραπεία.

Η θεία της Έρρικα Πρεζεράκου απηύθυνε δημόσια έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει και τελικά τα χρήματα συγκεντρώθηκαν και η μικρή Αναστασία πραγματοποίησε το ελπιδοφόρο ταξίδι.

«Η Αναστασια ξεκίνησε θεραπεία... και το οτι βρίσκεται εκει το οφείλει στα κύματα αγάπη σας...στην φροντίδα σας και στην προσευχη σας..
Ειμαστε μια μεγαλη οικογενεια πια... Ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου ηλιολουστα πλασματα .. #prayforourstrongfairy#supportAnastasia», έγραψε, σε ανάρτησή της στο Facebook, η Έρρικα Πρεζεράκου.



Ειδήσεις σήμερα

Έλληνας καθηγητής από το ΜΙΤ: Η χρήση της μάσκας θα καθορίσει αν θα έχουμε άλλο lockdown

Επίθεση στον πρύτανη της ΑΣΟΕΕ: Τουλάχιστον πέντε υπόπτους «δείχνουν» οι κάμερες

Με κορωνοϊό ο μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων Αμβρόσιος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης