Το Ερρίκος Ντυνάν δίνει στο ΕΣΥ 14 ΜΕΘ και 50 κλίνες για νοσηλεία

Το Ερρίκος Ντυνάν δίνει στο ΕΣΥ 14 ΜΕΘ και 50 κλίνες για νοσηλεία

Mε 50 κλίνες νοσηλείας και 14 κλίνες ΜΕΘ θα συνδράμει το ΕΣΥ η κλινική Ερρίκος Ντυνάν ανταποκρινόμενη και αυτή τη φορά στις ανάγκες της Πολιτείας

errikos_ntynan_arthro
Ήδη από εβδομάδων το νοσοκομείο έχει διαθέσει στο Υπουργείο Υγείας 12 κλίνες ΜΕΘ για NON-COVID ασθενείς, οι οποίες είναι συνεχώς κατειλημμένες με περιστατικά, εκ των οποίων δύο έχουν διατεθεί στο ΕΚΑΒ. Στις 12 κλίνες ΜΕΘ θα προστεθούν άλλες 2 καθώς και 50 κλίνες νοσηλείας ώστε να ανακουφίσει το ΕΣΥ.

Η διάθεση των κλινών αυτών θα γίνει σύμφωνα με τις διαδικασίες και τους όρους της συνεργασίας των Ιδιωτικών Κλινικών στη Θεσσαλονίκη για NON-COVID ασθενείς και τη σχετική ΚΥΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόσληψη από το Υπουργείο Υγείας Ιατρών και Νοσηλευτικού προσωπικού, το οποίο προέρχεται από τον ιδιωτικό τομέα από την αρχή της πανδημίας έχει δημιουργήσει λειτουργικά κενά στελέχωσης στις Ιδιωτικές Κλινικές και επομένως, οι κινήσεις και η δυνατότητα του νοσοκομείου επηρεάζεται σημαντικά από τα κενά που έχουν δημιουργηθεί.

Οπως είναι γνωστό, στην Αττική υπάρχει πληθώρα μεγάλων Ιδιωτικών Κλινικών, οι οποίες είναι μέλη του ΣΕΚ και είναι έτοιμες να συνδράμουν το ΕΣΥ, όπως κατ΄ επανάληψη έχει συζητηθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο του συνδέσμου.


Ειδήσεις σήμερα: 

Μητσοτάκης: Αρχές του 2021 οι πρώτες παραδόσεις του εμβολίου - Πώς θα γίνονται οι εμβολιασμοί
 
Δημοτικά σχολεία: Πώς θα γίνουν τα μαθήματα αν κλείσουν

Μητσοτάκης στη Βουλή: Έκτακτο δώρο Χριστουγέννων και «πάγωμα» πλειστηριασμών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης