Ηράκλειο: Διέρρηξαν νυχτερινό κέντρο και άδειασαν το χρηματοκιβώτιο

Ηράκλειο: Διέρρηξαν νυχτερινό κέντρο και άδειασαν το χρηματοκιβώτιο

Οι δράστες πιθανόν ανήκουν στο στενό περιβάλλον της επιχείρησης - Ρομά εισέβαλε σε αγροκτήματα στη Μεσηνία

diariksi_arthro
Την ώρα που γινόταν κατακλυσμός στις περιοχές του Ηρακλείου, τα ξημερώματα της Τετάρτης, άγνωστοι διαρρήκτες εισέβαλαν στα γραφεία μιας επιχείρησης που έχει την ιδιοκτησία γνωστού νυχτερινού καταστήματος στην παραλιακή λεωφόρο και άδειασαν το χρηματοκιβώτιο!

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε εκπρόσωπος της επιχείρησης στις διωκτικές αρχές, οι δράστες άρπαξαν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό το ύψος του οποίου δεν έχει διευκρινιστεί. Φαίνεται, όμως, ότι γνώριζαν την ύπαρξή του και δεν διέρρηξαν τυχαία την επιχείρηση.

Την υπόθεση ερευνά η Ασφάλεια, οι άνδρες της οποίας παίρνουν καταθέσεις και εξετάζουν πρόσωπα από το περιβάλλον της επιχείρησης, ενώ μελετούν και πλάνα που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή.

Ρομά συνελήφθη για κλοπές σε αγροκτήματα

Στην αποθήκη ενός αγροκτήματος στη Μικρομάνη Μεσσηνίας τρύπωσε ένας 23χρονος Ρομά, που άρπαξε από το εσωτερικό της μία μπαταρία αυτοκινήτου και μια ψηφιακή ζυγαριά. Όμως, δεν του φάνηκαν αρκετά και προσπάθησε να μπει και στην αποθήκη ενός γειτονικού αγροκτήματος, όπου έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη και τράπηκε σε φυγή.

Κλείσιμο
Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Καλαμάτας εξιχνίασαν άμεσα τις δυο υποθέσεις και συνέλαβαν στην περιοχή Αιθαία τον 23χρονο δράστη, που παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας και του ασκήθηκε δίωξη για κλοπή τετελεσμένη και σε απόπειρα.

Ειδήσεις σήμερα

Βολιβία: Συνεχίζει τη διδασκαλία στο πανεπιστήμιο με τηλεκπαίδευση ο νέος πρόεδρος της χώρας

Κορωνοϊός: Η Κίνα διατηρεί σε πολύ χαμηλά ποσοστά τα κρούσματα


Νεκροί 44χρονος και 38χρονος σε Φλοίσβο και Χερσόνησο - Διακομιδή 17χρονης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης