ΘΕΜΑ 104,6: Ο Δημήτρης Λιόλιος ερμηνεύει το νέο νικητήριο τραγούδι της εκπομπής «Μεταξύ σοβαρού κι αστείου»

ΘΕΜΑ 104,6: Ο Δημήτρης Λιόλιος ερμηνεύει το νέο νικητήριο τραγούδι της εκπομπής «Μεταξύ σοβαρού κι αστείου»

Η εκπομπή ξεκίνησε το Φεβρουάριο του 2020  στον ΘΕΜΑ 104,6 και έφθασε να μετρά μέχρι σήμερα πέντε μελοποιημένα τραγούδια

CHATZIS_-_LIOLIOS_-_AIDONIS
Ο Δημήτρης Λιόλιος ερμηνεύει το πρώτο τραγούδι της νέας ραδιοφωνικής σεζόν της εκπομπής «Μεταξύ Σοβαρού και Αστείου» που επιμελούνται και παρουσιάζουν οι συνθέτες Χρήστος Αηδόνης και Γιώργος Χατζής, η οποία έχει ως σκοπό την ανάδειξη νέων στιχουργών. Η εκπομπή που ξεκίνησε το Φεβρουάριο του 2020 στον ΘΕΜΑ 104,6 και έφθασε να μετρά μέχρι σήμερα πέντε μελοποιημένα τραγούδια με τη συμμετοχή κορυφαίων καλλιτεχνών συνεχίζει με την ίδια δυναμική.

Η ιδέα των δύο παραγωγών δίνει την δυνατότητα σε νέους δημιουργούς να αναδείξουν τα στιχουργήματά τους.

Ακόμη καταξιωμένοι καλλιτέχνες προσκεκλημένοι της εκπομπής μιλούν για τα νέα τους σχέδια, αποκαλύπτουν και αναδεικνύουν στοιχεία της διαδρομής τους ανεβάζοντας τον πήχη της εκπομπής συνεχώς ψηλότερα.

Λίγους μήνες πριν, 82 νέοι στιχουργοί με 125 στιχουργήματα και 20 χιλιάδες συμμετέχοντες στις 5 διαγωνιστικές ψηφοφορίες και με την συμμετοχή εκατοντάδων απόδημων από 50 χώρες του εξωτερικού επιβεβαίωσαν την καινοτόμο ιδέα των δύο παραγωγών.

Κλείσιμο
Στον πρώτο διαγωνισμό της νέας σεζόν οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. 42 νέοι στιχουργοί συμμετείχαν στον διαγωνισμό ο οποίος ανέδειξε νικήτρια την Κωνσταντίνα Γεραμάνη.

Μετά τον Μπάμπη Στόκα, τον Γιάννη Σαββιδάκη, την Φωτεινή Δάρρα, τον Μπάμπη Τσέρτο και την Κατερίνα Κούκα, ο Δημήτρης Λιόλιος ερμηνεύει το τραγούδι με τίτλο "Εικόνες" σε στίχους της Κωνσταντίνας Γεραμάνη και μουσική του Χρήστου Αηδόνη.

Έτσι, το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στις 16:00 ακούμε το νικητήριο τραγούδι στο Θέμα Radio στους 104,6 σε πρώτη μετάδοση.

Ο Δημήτρης Λιόλιος δήλωσε από την πρώτη στιγμή αρωγός στην προσπάθεια των δύο παραγωγών Χρήστου Αηδόνη και Γιώργου Χατζή και με τη συμμετοχή του διευρύνει τον κύκλο των καλλιτεχνών που συμβάλουν στην επιτυχία του εγχειρήματος.

Καλεσμένος της εκπομπής "Μεταξύ Σοβαρού και Αστείου", ο Δημήτρης Λιόλιος θα συνομιλήσει με τους Χρήστο Αηδόνη και Γιώργο Χατζή καθώς και με τη νικήτρια του διαγωνισμού Κωνσταντίνα Γεραμάνη ζωντανά σε τηλεφωνική σύνδεση με το στούντιο του Θέμα Radio 104,6.

Σήμερα Γιορτή - Κατερίνα Κούκα  Official Lyric Video


Ο Δημήτρης Λιόλιος αρχικά αυτοδίδακτος στην κιθάρα γράφει μουσική και τραγουδάει από μικρή ηλικία. Στη συνέχεια ακολουθούν οι σπουδές του στην κλασική κιθάρα στο Εθνικό Ωδείο.

Η καλλιτεχνική του διαδρομή χαρακτηρίζεται από συνεργασίες με σπουδαία ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, όπως ο Γιάννης Γιοκαρίνης, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Λαυρεύντης Μαχαιρίτσας, ο Χρήστος Δάντης, ο Πάνος Μουζουράκης, η Σοφία Βόσσου αλλά και πολλοί άλλοι που έρχονται να προστεθούν στη μουσική του διαδρομή.

Σημείο σταθμός είναι το 1998 με την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Το σκοτάδι καίγεται" με παραγωγό το Μάνο Ξυδού. Στη συνέχεια ηχογράφησε τρεις ακόμη δίσκους.

Τον Ιούνιο του 2009, η Microsoft επιλέγει το τραγούδι του "Stormy Eyes" σε στίχους Jan Caroll και μουσική δική του στα πλαίσια της διαφημιστική της καμπάνιας για τα windows 7.

Δυστυχώς μια αυτοάνοση νόσος διέκοψε τη σπουδαία μουσική του διαδρομή για μερικά χρόνια. Σήμερα ξεπερνώντας τα προβλήματα υγείας επιστρέφει δυναμικά και οι νέες του παραγωγές προκαλούν εκ νέου το ενδιαφέρον προσφέροντάς μας αυθεντικές ερμηνείες αφήνοντας δυναμικά τη σφραγίδα του στην ελληνική εναλλακτική μουσική σκηνή.

Μεταξύ Σοβαρού και Αστείου και το κοντέρ σπάει όλα τα ρεκόρ στο Θέμα Radio στους 104,6 κάθε Σάββατο 16:00 – 18:00.

Στο τραγούδι "Εικόνες" που ερμηνεύει ο Δημήτρης Λιόλιος σε μουσική του Χρήστου Αηδόνη και στίχους της Κωνσταντίνας Γεραμάνη έπαιξαν οι μουσικοί:

Δημήτρης Λιόλιος : Κιθάρες - μπάσο - πλήκτρα
Γιάννης Χατζής : Κρουστά
Γιώργος Χατζής : Βιολί – τύμπανα
Μίξη - mastering : Χρήστος Ταμπουρατζής
Ενορχήστρωση – ηχογράφηση : Γιώργος Χατζής - Δημήτρης Λιόλιος
Επιμέλεια lyric video: Γιώργος Οικονομέας

Ειδήσεις σήμερα: 

Αυξημένοι έλεγχοι στα διόδια μετά το lockdown - Γυρίζει πίσω τους παραβάτες η Τροχαία

Δείτε live ροή αποτελεσμάτων στον διαδραστικό χάρτη του protothema.gr

Πότε θα καταβληθεί το επίδομα των 800 ευρώ - Τι θα γίνει με το δώρο Χριστουγέννων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης