Ξάφριζαν συστηματικά σούπερ μάρκετ στο Κρανίδι

Ξάφριζαν συστηματικά σούπερ μάρκετ στο Κρανίδι

Οι δύο δράστες συνελήφθησαν και αναζητείται ο συνεργός τους

supermarket_trolley
Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών του τμήματος Ερμιονίδας έχει μπει η παράνομη δράση δυο Ελλήνων, ενός 54χρονου και μιας 61χρονης, οι οποίοι έκλεβαν συστηματικά προϊόντα από τα ράφια ενός σούπερ μάρκετ στο Κρανίδι Αργολίδας, μαζί με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό τους.

Οι δυο από τους δράστες συνελήφθησαν το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ λίγο νωρίτερα είχαν κλέψει από το κατάστημα διάφορα προϊόντα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη. Όμως, από την προανάκριση προέκυψε ότι μαζί με τον συνεργό τους είχαν διαπράξει τουλάχιστον άλλες δύο κλοπές προϊόντων από το ίδιο σούπερ μάρκετ, στο διάστημα από τις 31 Αυγούστου ως τις 18 Σεπτεμβρίου. Στο πλαίσιο της έρευνας για την ταυτοποίηση του τρίτου της «παρέας», εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχουν κλέψει και άλλες φορές εμπορεύματα, ίσως και από άλλα καταστήματα.

Της έκλεψαν ακόμη και τον ηλιακό θερμοσίφωνα!

Θύμα απανωτών κλοπών έχει πέσει η ιδιοκτήτρια ενός αγροκτήματος στην περιοχή Κάτω Αμπέλα Σερρών, καθώς οι διαρρήκτες είχαν ήδη εισβάλει πέντε φορές στο μικρό οίκημα και είχαν κλέψει ό,τι είχε και δεν είχε μέσα! Όμως, πριν από λίγες ημέρες επέστρεψαν για... έκτη φορά και, πιθανώς επειδή γνώριζε ότι δεν υπήρχε κάτι αξίας μέσα, ξήλωσαν τον... ηλιακό θερμοσίφωνα που ήταν τοποθετημένος στο σπίτι! Η απελπισμένη ιδιοκτήτρια ειδοποίησε ξανά την Αστυνομία, αλλά δεν πιστεύει πλέον ότι θα εντοπιστούν οι δράστες.


Ειδήσεις σήμερα: 

Δίκη Χρυσής Αυγής: Κανένα ελαφρυντικό στην ηγετική ομάδα

Ινδία: Γενικό μπλακ-άουτ στο Μουμπάι - Διακόπηκαν τα δρομολόγια των τρένων

Η γυναίκα του Πατρίς Εβρά έμαθε για την 25χρονη Δανή ερωμένη του... από ένα ποστ στα social media!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης