Με σέξι εσώρουχα απαντούν στο ΔΝΤ οι ερωτευμένοι Ελληνες

Με σέξι εσώρουχα απαντούν στο ΔΝΤ οι ερωτευμένοι Ελληνες

Οι αγορές μέσω διαδικτύου για το έτερον ήμισυ κυμαίνονται γύρω στα 41 ευρώ

Με σέξι εσώρουχα απαντούν στο ΔΝΤ οι ερωτευμένοι Ελληνες
Οι αγορές μέσω διαδικτύου και οι online δημοπρασίες ενόψει της ημέρας του Αγιου Βαλεντίνου αποκαλύπτουν τη ρομαντική και σέξι πλευρά των Ελλήνων, αλλά συνάμα και τις οικονομικές δυσκολίες που καλούνται να ξεπεράσουν οι ερωτευμένοι στην εποχή του ΔΝΤ, προκειμένου να φανούν συνεπείς στις προσταγές του δυτικόφερτου Αγίου.

Το 38% δηλώνουμε ότι το καλύτερο δώρο για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι τα σέξι εσώρουχα και το 42% των αντρών προχωρούν στο επόμενο βήμα και τα δωρίζουν. Ταυτόχρονα το 33% των γυναικών παραδέχονται ότι τα  αισθησιακά εσώρουχα αποτελούν την τέλεια επιλογή δώρου για την ημέρα εκείνη.

Σύμφωνα με έρευνα του «eBay International Market» που πραγματοποίησε η «Focus Bari» από τις αρχές του 2011, η πλειοψηφία των Ελλήνων online καταναλωτών θεωρεί πως δεν χρειάζεται κανείς να ξοδέψει μια περιουσία προκειμένου να ευχαριστήσει το άλλο του μισό.

Κλείσιμο
Οι Ελληνες υπολογίζεται -κατά μέσο όρο- ότι ξοδεύουν 41 ευρώ για την αγορά ενός ρομαντικού δώρου κατάλληλου για την περίσταση. Σε σύγκριση με τις γυναίκες, οι άντρες είναι εκείνοι που εμφανίζονται διατεθειμένοι να βάλουν το χέρι λίγο πιο βαθειά στη τσέπη, καθώς κατά μέσο όρο δίνουν 45 ευρώ για ένα δώρο, έναντι των 37,5 ευρώ που ξοδεύει ο γυναικείος πληθυσμός. Μάλλον αναμενόμενα, οι μεγαλύτερης ηλικίας συμμετέχοντες (25-34 ετών) διαθέτουν και μεγαλύτερα ποσά συγκριτικά με τους νεότερους (18-24).

Αναφορικά με τα πιο δημοφιλή είδη δώρων, στην κορυφή της λίστας βρίσκονται τα  αισθησιακά εσώρουχα (68%), τα καλλυντικά και τα αρώματα (55%), αλλά και τα είδη ένδυσης (42%). Την πεντάδα συμπληρώνουν τα κοσμήματα και τα βιβλία.
Τα παραπάνω ευρήματα συμφωνούν και με τα στατιστικά στοιχεία του «eBay International Market» για τον μήνα Ιανουάριο, αφού οι λέξεις αναζήτησης που χτυπήθηκαν περισσότερο από τους Ελληνες στην ιστοσελίδα του eIM (www.ebay.gr) είναι: «sexy lingerie», «dresses», «t-shirts», «tops», «wristwatches» και «earrings».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης