Αναζητούν τους υπεύθυνους για τον θάνατο του 8χρονου

Αναζητούν τους υπεύθυνους για τον θάνατο του 8χρονου

Άφαντοι  έχουν γίνει οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου μέσα στο οποίο βρίσκεται το φρεάτιο που «κατάπιε» το 8χρονο αγοράκι από την Αλβανία, στο Καμαράκι του Ηρακλείου Κρήτης

Αναζητούν τους υπεύθυνους για τον θάνατο του 8χρονου
Άφαντοι  έχουν γίνει οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου μέσα στο οποίο βρίσκεται το φρεάτιο που «κατάπιε» το 8χρονο αγοράκι από την Αλβανία, στο Καμαράκι του Ηρακλείου Κρήτης. Μεταξύ αυτών είναι και ένας πρώην υπουργός, που ωστόσο κατοικεί μόνιμα στην Αθήνα και μάλλον αγνοεί τι γίνεται στη συνιδιοκτησία του.

Σε βάρος  των ιδιοκτητών υπάρχουν ποινικές ευθύνες, καθώς είναι υπεύθυνοι για την κάλυψη του φρεατίου και την προστασία των διερχόμενων. Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τα στοιχεία τους από το κτηματολόγιο και το υποθηκοφυλακείο και τους αναζητούν –εκτός, φυσικά, από τον υπουργό!- αλλά εκείνοι κρύβονται για να αποφύγουν τη σύλληψη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Στο μεταξύ, με ενέργειες του δήμου Ηρακλείου, η σορός του 8χρονου αγοριού που ανασύρθηκε νεκρό από τους άνδρες της ΕΜΑΚ μέσα από το φρεάτιο θα μεταφερθεί στην Αθήνα με αεροσκάφος της Ολυμπιακής και από εκεί στα Τίρανα όπου θα γίνει η κηδεία του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης