Φυτεία με 72 δίμετρα χασισόδεντρα σε χωριό της Κω

Φυτεία με 72 δίμετρα χασισόδεντρα σε χωριό της Κω

Οι δράστες παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω

Kws-xasisofyteia
Κρυμμένοι μέσα στην δύσβατη θαμνώδη έκταση έξω από ένα χωριό της Κω καραδοκούσαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ηρακλειδών που είχαν εντοπίσει μέσα στην πυκνή βλάστηση μια φυτεία από 72 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία έφταναν σε ύψος τα δύο μέτρα.

Μόλις εμφανίστηκε ένας 26χρονος για να τρυγήσει τα χασισόδεντρα, του πέρασαν χειροπέδες και στη συνέχεια συνέλαβαν τον 67χρονο συνεργό του, στην κατοικία του οποίου κατέσχεσαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους πέντε γραμμαρίων. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω κατηγορούμενοι για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών κατά περίπτωση.

Συλλήψεις για ναρκωτικά και στο Ηράκλειο

Ένα αντρόγυνο συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου κατά την διάρκεια έρευνας στο σπίτι του σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου, καθώς διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσαν επτά δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,50 μέτρου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην αυλή. Στην κατοχή των δραστών κατασχέθηκαν 565 γραμμάρια κάνναβης και δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηρακλείου άσκησε δίωξη σε βάρος τους για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών απήγγειλε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και σε έναν κάτοικο της πόλης που συνελήφθη μετά από κατ’ οίκον έρευνα που έκαναν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, το απόγευμα της Πέμπτης. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν κρυμμένες στο σπίτι του τέσσερις συσκευασίες με συνολικά 424,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία «Θάλεια»: Μεγάλες οι ζημιές σε γεωργία - κτηνοτροφία στον Δήμο Λαγκαδά

Παναγία Σουμελά: Βανδάλισαν βυζαντινές τοιχογραφίες της Μονής στην Τραπεζούντα

Κρήτη: Είδαν το σώμα του να επιπλέει στη θάλασσα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης