Ηράκλειο: Θα διακινούσε κάνναβη και μεθαδόνη στη Χερσόνησο

Ηράκλειο: Θα διακινούσε κάνναβη και μεθαδόνη στη Χερσόνησο

Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου

Xersonisos-kannabi-methadoni
Λίγο πριν βγει για να μοιράσει το παράνομο εμπόρευμά του στα στέκια χρηστών ναρκωτικών του Ηρακλείου, είδε τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών να του κάνουν αιφνιδιαστική «επίσκεψη» στο σπίτι του σε περιοχή της Χερσονήσου ένας Έλληνας διακινητής ναρκωτικών.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν στο σπίτι του συσκευασίες με 785 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 19 ml μεθαδόνης που σκόπευε να διαθέσει προς πώληση, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη μια ηλεκτρονική ζυγαριά και 380 ευρώ ως προερχόμενα από τις παράνομες δραστηριότητές του. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Μία σύλληψη και στο Αίγιο

Έλεγχο σε έναν Έλληνα έκαναν στο Αίγιο οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αιγιαλείας και του πέρασαν χειροπέδες όταν βρήκαν στην κατοχή του ένα πιστόλι 9 mm με πέντε φυσίγγια στο γεμιστήρα. Σε έρευνα που ακολούθησε στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που διατηρεί ο δράστης, οι αστυνομικοί βρήκαν πέντε γραμμάρια κάνναβης και ένα τσιγαριλίκι. Έτσι, σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγιαλείας, ενώ το όπλο εστάλη στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για βαλλιστική εξέταση.

Ειδήσεις σήμερα: 

Μεγάλη επιχείρηση της δίωξης ναρκωτικών στην Δομή Μεταναστών στη Θήβα - Δείτε φωτογραφίες

Μπούκαραν σε βενζινάδικο για να πάρουν... 30 ευρώ σε κέρματα! - Δείτε βίντεο

Μετανάστης διακινούσε ναρκωτικά χάπια στο hot spot της Μόριας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης