Εύβοια: Τα βάτα έκρυβαν φυτεία με 35 δίμετρα χασισόδεντρα

Εύβοια: Τα βάτα έκρυβαν φυτεία με 35 δίμετρα χασισόδεντρα

Ο καλλιεργητής, που έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις αρχές για παρόμοιο λόγο

evoia
Ένας φυσικός προστατευτικός φράκτης από βάτα γεμάτα με αγκάθια κρατούσε τους περίεργους μακριά από την αυλή ενός σπιτιού στην ευρύτερη περιοχή των Ψαχνών στην Εύβοια, ο ιδιοκτήτης του οποίου είναι ένας... αμετανόητος χασισοκαλλιεργητής που διατηρούσε μια μεγάλη φυτεία.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί του τμήματος Διρφύων – Μεσσαπίων παρέλκαμψαν τις δυσκολίες και έφτασαν στο σπίτι, όπου ξερίζωσαν ένα- ένα μέσα από τα βάτα τα 35 δενδρύλλια κάνναβης σε πλήρη ανάπτυξη που είχαν ύψος ως και 1,90 μέτρου! Ο καλλιεργητής, που έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις αρχές για παρόμοιο λόγο, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, καθώς στο σπίτι βρέθηκαν μια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και πέντε τσιγαριλίκια.

Συλλήψεις για ναρκωτικά και σε Δράμα και Άγιο Νικόλαο

Στο σπίτι του σε περιοχή της Δράμας συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας Έλληνας, ο οποίος καλλιεργούσε στην αυλή του έξι δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 15 εκατοστών ενός μέτρου, ενώ στην κατοχή του κατασχέθηκε και μικροποσότητα φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης. Ο δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Με τις ίδιες κατηγορίες συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας Αγίου Νικολάου και του τοπικού τμήματος ένας Έλληνας, ο οποίος καλλιεργούσε στο σπίτι του σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου μια μίνι φυτεία από πέντε δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης, ενώ κατείχε και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Ειδήσεις σήμερα: 

Υπουργείο Μετανάστευσης: 21 εκατ. ευρώ για τη στέγαση των αιτούντων άσυλο

Δείτε βίντεο: Απίστευτη χαλαζόπτωση έπληξε τη Δράμα

Ανήλικος «νονός» λήστεψε και εκβίαζε παιδί στη Λάρισα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης