Δείτε βίντεο - ντοκουμέντο - Η στιγμή που η «παρουσιάστρια» πετά νερό στον Χαρδαλιά
«Ήρθα να κάνω αυτό και να σου σπάσω τα μούτρα που καταστρέψατε την Ελλάδα», φωνάζει η Ιωάννα Κουσκούση και περιλούζει με νερό τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά
Όπως φαίνεται στη συνέχεια, απομακρύνεται από ανθρώπους της ασφάλειας.
«Ήρθα να κάνω αυτό και να σου σπάσω τα μούτρα που καταστρέψατε την Ελλάδα», φωνάζει η Ιωάννα Κουσκούση και περιλούζει με νερό τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.
Και επιμένει να βρίζει και να απειλεί κατά την απομάκρυνσή της.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.