Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο η Μαρκέλλα - «Δεν με αφήνουν να της μιλήσω» λέει ο πατέρας της

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο η Μαρκέλλα - «Δεν με αφήνουν να της μιλήσω» λέει ο πατέρας της

Η 10χρονη θα υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις - Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών

peripoliko
Στο νοσοκομείο βρίσκεται και σήμερα η 10χρονη Μαρκέλλα, η οποία εξαφανίστηκε την Πέμπτη το μεσημέρι στην περιοχής της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη, επιστρέφοντας στο σπίτι της από το σχολείο και εντοπίστηκε χθες το πρωί στην Καλαμαριά.

Η ανήλικη θα υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις. Από την πρώτη στιγμή που μεταφέρθηκε στην αστυνομία, δίπλα της βρίσκονται παιδοψυχολόγοι, για να βοηθήσουν το κορίτσια να ξεπεράσει το σοκ στο οποίο βρίσκεται, ώστε να μπορέσει να βοηθήσει στον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.

Προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι οι εξετάσεις της Μαρκέλλας, ώστε να διαπιστωθεί ότι το παιδί είναι καλά στην υγεία του. Για αυτό δεν έρχεται σε επαφή με πολύ κόσμο, ενώ ακόμα και τη μητέρα της την έχει δει ελάχιστα.

Ο βιολογικός πατέρας της Μαρκέλλας, υποστηρίζει πως δεν τον έχουν αφήσει να της μιλήσει καν στο τηλέφωνο, ενώ τονίζει ότι το μόνο που θέλει είναι να ακούσει το παιδί του και να καταλάβει πως όλα είναι καλά.

«Έχει επιφανειακά σημάδια στους καρπούς»

Ο αδερφός της 10χρονης υποστήριξε ότι η μικρή φέρει επιφανειακά σημάδια στους καρπούς από το δέσιμο. Μάλιστα ανέφερε ότι δεν τον αφήνουν καν να της μιλήσει.

«Η μητέρα μου και ο πατριός μου δίνουν καταθέσεις μέχρι τώρα. Είναι λογικό νομίζω καθώς μπορεί να είναι κάποιος από τον κύκλο, μπορεί να είναι κάποιος που δεν παρατήρησαν, οποιοσδήποτε. Δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω» δήλωσε. Συμπλήρωσε δε πως δεν του επιτρέπεται να μιλήσει ούτε μαζί τους ούτε με την αδελφή του «Όλοι είμαστε ύποπτοι αυτή τη στιγμή, ακόμα και εγώ», πρόσθεσε.

Αδελφός 10χρονης - GRTimes.gr
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα: 

Βρέθηκε η 10χρονη Ιωάννα που εξαφανίστηκε από τις Αχαρνές

Η Μαντλίν «ίσως να είναι ακόμα ζωντανή» λέει ο Γερμανός εισαγγελέας

Λουκέτα για συνωστισμό στο Γκάζι, ανενόχλητοι ο ένας πάνω στον άλλο στο Balthazar!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης