Βόλος: Ο σκύλος βρήκε ναρκωτικά και οι αστυνομικοί όπλα και χρήματα

Βόλος: Ο σκύλος βρήκε ναρκωτικά και οι αστυνομικοί όπλα και χρήματα

Νεαρή Ελληνίδα συνελήφθη από τους αστυνομικούς και αποκάλυψε που ήταν το σπίτι του διακινητή

4090299
«Χρυσές» δουλειές φαίνεται πως έκανε ένας Έλληνας που διακινούσε ποσότητες κάνναβης στο Βόλο και έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών μετά την σύλληψη μιας… «πελάτισσάς» του την οποία προμήθευσε με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 49,74 γραμμαρίων!

Η νεαρή Ελληνίδα συνελήφθη από τους αστυνομικούς και αποκάλυψε ότι είχε προμηθευτεί τα ναρκωτικά από τον διακινητή. Ακολούθησε έρευνα με εκπαιδευμένο σκύλο ανιχνευτή στο σπίτι του δράστη, όπου βρέθηκαν μία συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης και μία ζυγαριά, ενώ ένα αεροβόλο πιστόλι replica με τρεις αμπούλες, ένα κυνηγετικό μαχαίρι, ένα κουτί με μεταλλικά σφαιρίδια και 4.390 ευρώ από τις πωλήσεις που είχε κάνει. Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου κατηγορούμενοι για κατοχή, αγορά και πώληση ναρκωτικών και παραβάσεις του νόμου περί όπλων, κατά περίπτωση.

*** Δυο Έλληνες ηλικίας 29 και 61 χρόνων συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ασφαλείας που έκαναν διαδοχικές έρευνες στις κατοικίες τους σε ένα χωριό της Κω και ανακάλυψαν συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 27 γραμμαρίων, κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή “σοκολάτας” βάρους 1,5 γραμμαρίου, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και ένα πιστόλι κρότου με τέσσερα φυσίγγια στον γεμιστήρα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω που τους άσκησε διώξεις για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

*** Σε έλεγχο υποβλήθηκε από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης στην Πάτρα ένας Έλληνας και στην κατοχή του κατασχέθηκαν ένα αεροβόλο πιστόλι και μία συσκευασία με 2,5 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή «σοκολάτας». Ο δράστης συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα:

Τζορτζ Φλόιντ: Ογκώδης αντιρατσιστική διαδήλωση στο Λονδίνο

Τραμπ: Η οικονομία θα σώσει τις ΗΠΑ από τον ρατσισμό

Τίφανι Τραμπ: Η... ακτιβίστρια κόρη του Αμερικανού προέδρου που ζητά δικαιoσύνη για τον Τζορτζ Φλόιντ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης