Τίφανι Τραμπ: Η... ακτιβίστρια κόρη του Αμερικανού προέδρου που ζητά δικαιoσύνη για τον Τζορτζ Φλόιντ

Τίφανι Τραμπ: Η... ακτιβίστρια κόρη του Αμερικανού προέδρου που ζητά δικαιoσύνη για τον Τζορτζ Φλόιντ

Με μια ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα για τη #BlackOutTuesday μεταμορφώθηκε σε μαύρο πρόβατο -  Η 26χρονη κόρη του Ντόναλντ Τραμπ που υψώνει ανάστημα και τάσσεται υπέρ των αντιρατσιστικών διαδηλώσεων

Tiffany_ar
Η 26χρονη κόρη του Ντόναλντ Τραμπ ήταν μέχρι πρότινος ήταν ο μπαλαντέρ του προέδρου των ΗΠΑ. Με μια ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα για τη #BlackOutTuesday μόλις μεταμορφώθηκε σε μαύρο πρόβατο.

Μόλις πριν από λίγες ημέρες, στις 20 Μαΐου ο Ντόναλντ Τραμπ κορδωνόταν σαν το παγόνι. Αλλά για τον 45ο Πρόεδρο των ΗΠΑ δεν είναι ούτε καινοφανές, ούτε σπάνιο να κομπάζει και να μοιράζει δημοσίως το περίσσευμα της αυταρέσκειάς του. Αυτή τη φορά δεν το έκανε βέβαια για τον εαυτό του. Ή μάλλον το έκανε και για τον εαυτό του, αφού η 26χρονη κόρη του Τίφανι Τραμπ, στην οποία αναφερόταν το μήνυμά του, φέρει κατά το ήμισυ τουλάχιστον και δικά του γονίδια.

Ο πλανητάρχης έσπευσε να συγχαρεί τη λιγότερο – σε σχέση με την Ιβάνκα – φωτογενή θυγατέρα του για την αποφοίτησή της από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Georgetown. «Αυτό που χρειαζόμουν ήταν ένας δικηγόρος στην οικογένεια», επισήμανε ο Πρόεδρος μέσω Twitter για την κόρη του, η οποία φαίνεται ότι, αφού πέρασε από τους Κύκλωπες και τους Λαιστρυγόνες της βιομηχανίας της μόδας, της μουσικής τέχνης και του τρυφηλού κοσμικού βίου αποφάσισε να «νοικοκυρευτεί» και να εξειδικευτεί επαγγελματικά στο δίκαιο του διαδικτύου.

tifan123


Τι κρίμα που η νεαρή Τραμπ λίγες εβδομάδες μετά το μίνι πανηγυρικό για το ακαδημαϊκό κατόρθωμά της, πίκρανε τον πατέρα της, συντασσόμενη με το κίνημα Black Lives Matter και αναρτώντας μια μαύρη φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram στο πλαίσιο της #BlackOutTuesday. «Μόνοι μπορούμε να πετύχουμε τόσα λίγα, μαζί μπορούμε να κατακτήσουμε πολλά», έγραψε στη λεζάντα η νεαρή Τραμπ ξεσηκώνοντας τη θρυλική Αμερικανίδα συγγραφέα και ακτιβίστρια Χέλεν Κέλερ. Με αυτή της την ανάρτηση η Τίφανι Τραμπ έγινε το μόνο μέλος της οικογένειας που τοποθετήθηκε δημόσια, καταδικάζοντας τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ. Απ’ όσα είναι γνωστά μέχρι στιγμής ο αψύς και θερμόαιμος πατέρας της δεν την έχει αποκληρώσει. Ακόμα.



Καρπός του έρωτα του Ντόναλντ Τραμπ με τη δεύτερη σύζυγό του Μαρία Μέιπλς, η Τίφανι ήταν για χρόνια η γνωστή-άγνωστη της οικογένειας. Να σκεφτεί κανείς ότι μόλις τα τελευταία χρόνια απέκτησε δικό της λήμμα στη Wikipedia. Έμοιαζε να ζει για χρόνια στη σκιά των μεγαλύτερων αδελφών της Έρικ και Ντόναλντ Τζούνιορ, της αδελφής της Ιβάνκα, ακόμα και του βενιαμίν Μπάρον.

Κλείσιμο
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Petals🐱🌸 #petals🐱🌸 #kitten

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) στις




Όμως κάθε άλλο από παραμελημένη υπήρξε από τον πατέρα της. Άλλωστε ήδη από τη γέννησή της τον Οκτώβριο του 1993 ο τότε επιχειρηματίας φρόντισε να αποσαφηνίσει ότι ήταν για εκείνον πολύτιμη. Τόσο πολύτιμη όσο το θρυλικό κοσμηματοπωλείο Tiffany’s & Co, πάνω από το οποίο ξεδιπλώνεται ο περίφημος πύργος Τραμπ στη Νέα Υόρκη, από όπου εμπνεύστηκε το όνομά της. Η Τίφανι πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής της στο Παλμ Μπιτς. Ο χωρισμός των γονιών της της έδειξε το δρόμο της εσωτερικής μετανάστευσης. Μαζί με τη μητέρα της μετοίκησαν στη δυτική ακτή. Παρακολούθησε τα καλύτερα ιδιωτικά σχολεία, μεγάλωσε στα πούπουλα και παρότι κανείς θα δυσκολευόταν να το πιστέψει δε στερήθηκε την πατρική παρουσία. Ίσα ίσα που από παιδί σφυρηλάτησε μια τρυφερή, σχεδόν μητρική σχέση με την τρίτη σύζυγο του Τραμπ και νυν Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μελάνια. «Ο πατέρας μου πάντα με βοηθούσε να γίνομαι μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου», είπε στη διάρκεια του λόγου της στο Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών το καλοκαίρι του 2016, όταν ο Τραμπ πήρε και επισήμως το χρίσμα για να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ. Τότε τη θεωρούσε το άκαυτο χαρτί του, τον μπαλαντέρ του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

It’s beginning to feel a lot like Christmas🎄

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) στις



Αλλά και με τα αδέλφια της η σχέση της υπήρξε στενή και αδιάκοπη. Φυσικά η Τίφανι ήταν παρούσα στη συνέντευξη που παραχώρησαν τα τέκνα Τραμπ το 2015 στο πλαίσιο της προεκλογικής καμπάνιας του πατέρα τους. Θρυλείται ακόμα ότι η Ιβάνκα Τραμπ, που πριν αναλάβει χρέη εξ απορρήτων συμβούλου του πατέρα της έκοβε και έραβε στη βιομηχανία της μόδας και είχε το δικό της label, μεσολάβησε ώστε η Τίφανι να μαθητεύσει στην αμερικανική Vogue, να κερδίσει μια θέση στην καρδιά της Άννα Γουίντουρ – αν βέβαια δεχτεί κανείς ότι η σιδηρά κυρία των περιοδικών διαθέτει από αυτήν – και να απολαύσει το προνόμιο να δειπνήσει μαζί της.

Η Τίφανι ήταν μόλις 18 ετών και είχε το δικαίωμα και κυρίως την πατρογονική περιουσία για να πειραματίζεται επαγγελματικά. Το 2011 αποφάσισε να βουτήξει τα ακροδάχτυλά της και στη μουσική βιομηχανία, κυκλοφορώντας το single «Like a bird». Σαν πουλάκι κι η ίδια πέταξε γρήγορα σε άλλο κλαδί, εκείνο της κοσμικότητας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Finding beauty in the streets of #NYC #popart #graffiti

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) στις



Έγινε με δυο λόγια μαϊντανός. Διέθετε και τον χρόνο και το επώνυμο και κυρίως τα χρήματα για να το κάνει. Όποια πέτρα και εάν σήκωνες στη Νέα Υόρκη, όπου είχε εν τω μεταξύ μετακομίσει, θα την έβρισκες από κάτω. Οι παπαράτσι αγάπησαν τη μικρότερη κόρη του Τραμπ και τους εντιμότατους φίλους της, ανάμεσα στους οποίους η Γκάια Ματίς – τρισέγγονη του Ανρί Ματίς-, ο γιος του Μάτζικ Τζόνσον, EJ, η εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι Κάιρα και άλλοι γόνοι επιχειρηματιών, πολιτικών, εφοπλιστών, κοντολογίς ζάμπλουτων, ισχυρών και επιδραστικών ανθρώπων. Γρήγορα η Τίφανι ταξινομήθηκε με στερεοτυπική σπουδή από τον Τύπο ως ένα ακόμα Rich Kid του Instagram όπου διαθέτει ακροατήριο 1,1 εκ. followers. Τελικά, ανέτρεψε τα προγνωστικά.Σπούδασε κοινωνιολογία στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια, ιχνηλατώντας στα βήματα του πατέρα της, και μόλις φόρεσε για μία ακόμα φορά την τήβεννο ως απόφοιτος της νομικής σχολής του Georgetown. Είναι με άλλα λόγια έτοιμη για καριέρα. Ή μήπως προηγείται ο γάμος; ...

000_1HM9AI


Από το φθινόπωρο του 2018 η Τραμπ ζει έναν ειδυλλιακό, όπως παρουσιάζεται μέσα από το μεγεθυντικό φακό των κοινωνικών δικτύων, έρωτα με τον δισεκατομμυριούχο Μάικλ Μπούλος. Αν και ο αστικός μύθος θέλει το ζευγάρι να γνωρίστηκε εκείνο το καλοκαίρι στο κλαμπ της Λίντσεϊ Λόχαν στη Μύκονο, το οποίο αμφότεροι είχαν επισκεφτεί, η αλήθεια είναι ότι συναντήθηκαν στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Κυρίως με την έγκριση του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος αντάμωσε για πρώτη φορά με τον υποψήφιο γαμπρό του στο δείπνο για τη Ημέρα των Ευχαριστιών στο Mar-a-Lago στο Μαΐαμι. Από εκείνη τη νύχτα η θυγατέρα του είχε τις ευλογίες του πατέρα της. Ήδη τα Χριστούγεννα του 2018 η Τραμπ και ο Μπούλος φωτογραφίζονταν με ύφος βλαχοδήμαρχου μπρος στα χριστουγεννιάτικα δέντρα του πρώτου σπιτιού των ΗΠΑ – ναι, του Λευκού Οίκου.

Κατά το ήμισυ Λιβανέζος και κατά το ήμισυ Γάλλος, ο Μπούλος γεννήθηκε στο Χιούστον αλλά μεγάλωσε στο Λάγος της Νιγηρίας, όπου οι γονείς του διαφεντεύουν έναν επιχειρηματικό κολοσσό με δραστηριότητα σε δέκα χώρες της δυτικής Αφρικής. Το γεγονός ότι μέχρι πρότινος εκείνος σπούδαζε στο Λονδίνο κι εκείνη στην Ουάσιγκτον ουδόλως εμπόδισε τη σχέση να ανθίσει και να καρπίσει. Άλλωστε όσα τους ενώνουν αποδεικνύονται πιο δυνατά από εκείνα που ενδεχομένως τους χωρίζουν. Αμφότεροι λατρεύουν τα πάρτι, τη Μύκονο, την οποία επισκέφτηκαν μαζί πέρσι, και τις πόζες. Για εκείνους είναι μια πρώτης τάξεως συγκολλητική ουσία. Και μπορεί η πανδημία να ήταν εσχάτως τροχοπέδη για το δεσμό τους, ωστόσο το καλοκαίρι είναι μπροστά και η Μύκονος πάντα φιλόξενη για κοσμικούς γόνους σαν την Τραμπ και τον Μπούλος για να αναζητήσουν τον χαμένο χρόνο.

Ειδήσεις σήμερα:

Άλογο έσπειρε τον πανικό σε διαδήλωση στο Λονδίνο - Κάλπαζε εκτός ελέγχου

«Χαμός» από συνωστισμό σε μπαρ της Αθήνας και της επαρχίας - Δείτε εικόνες

Ανώγεια: Συγκίνηση στο μνημόσυνο του Λευτέρη Καλομοίρη - Συγκλόνισαν με μαντινάδες οι κόρες του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης