Μυτιλήνη: Στο λεβητοστάσιο του σπιτιού έκρυβε ηρωίνη

Μυτιλήνη: Στο λεβητοστάσιο του σπιτιού έκρυβε ηρωίνη

Οι δύο δράστες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Μυτιλήνης

Hrwini-Mytilini
Στα «δίχτυα» της Δίωξης Ναρκωτικών έπεσε με οργανωμένη επιχείρηση ένας 27χρονος αλλοδαπός ύποπτος για διακίνηση «σκληρών» ναρκωτικών στη Μυτιλήνη, παρ’ όλο που δεν είχε κάτι επιλήψιμο πάνω του παρά μόνο ένα στιλέτο με λάμα μήκους εννέα εκατοστών.

Αυτό, βέβαια, ήταν αρκετό για να συλληφθεί και να γίνει έρευνα στο σπίτι του. Αρχικά, βρέθηκαν μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 13 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και 600 ευρώ, αλλά οι αστυνομικοί ήταν σίγουροι ότι είχε στην κατοχή του πολύ μεγαλύτερη ποσότητα και «χτένισαν» όλη την πολυκατοικία, ώσπου ανακάλυψαν την «καβάντζα» που είχε φτιάξει ο 27χρονος στο… λεβητοστάσιο όπου είχε κρύψει μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 54,2 γραμμαρίων!

Στο σπίτι, όπου κατασχέθηκε και ακόμη ένα μαχαίρι, συνελήφθη και ένας 35χρονος ομοεθνής του νεαρού αλλοδαπού, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 1,4 γραμμαρίου. Και οι δυο οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Μυτιλήνης και κατηγορούνται για κατοχή, αποθήκευση και διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα κατά περίπτωση.

Ειδήσεις σήμερα: 

Φυλακές Κορυδαλλού: Βρέθηκαν μαχαίρια, κινητά, χάπια και αυτοσχέδια όπλα κατά τη διάρκεια ελέγχου

Ασπρόπυργος: Τέσσερις συλλήψεις για τη δολοφονία 51χρονου αλλοδαπού

Ηράκλειο: Στο μαντρί είχε χασισόδεντρα και στα σπίτια όπλα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης