Ελπίδες για έναρξη της κρουαζιέρας στην Ελλάδα από τον Αύγουστο

Ελπίδες για έναρξη της κρουαζιέρας στην Ελλάδα από τον Αύγουστο

Για την Ελλάδα υπάρχει η αισιόδοξη πρόβλεψη ότι ίσως αρχίσουν από τον Αύγουστο, δειλά-δειλά, κάποιες κρουαζιέρες με μειωμένο το πρωτόκολλο επιβατών

aktoploisa
Xαραμάδα για έστω και λίγες ακτίδες ήλιου αναζητούν οι επαγγελματίες του κλάδου της κρουαζιέρας ο οποίος επλήγη ίσως περισσότερο από κάθε άλλον από την πανδημία.

Για την Ελλάδα υπάρχει η αισιόδοξη πρόβλεψη ότι ίσως αρχίσουν από τον Αύγουστο, δειλά-δειλά, κάποιες κρουαζιέρες με μειωμένο το πρωτόκολλο επιβατών.

“Για την Ανατολική Μεσόγειο και φυσικά συμπεριλαμβάνοντας την χώρα μας ελπίζουμε ότι από αρχές Αυγούστου θα ξεκινήσουν και πάλι τα κρουαζιερόπλοια, ίσως με μειωμένο αριθμό επιβατών, λιγότερα πλοία αρχικά και φυσικά με εφαρμογή ειδικών πρωτοκόλλων λειτουργίας πλοίων, αλλά και λιμένων και προορισμών γενικότερα” επισημαίνει η Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Ναυτιλίας (ΕΕΚΦΝ):

“Ήδη έχουν έρθει τα αρχικά σχέδια των ευρωπαϊκών πρωτοκόλλων, τα οποία επεξεργάζονται και προσαρμόζουν για την ελληνική επικράτεια, αλλά ίσως και σε ορισμένους ειδικούς προορισμούς, από τα υγειονομικά πεδία και τους επιστήμονες για να επανεκκινήσουμε ασφαλώς. Ελπίζουμε ότι σύντομα, σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθούν τα πρωτόκολλα και θα αρχίσουν οι εταιρείες να προγραμματίζουν τις κρουαζιέρες τους σε διάφορους προορισμούς της περιοχής μας. Εταιρείες ήδη έχουν ανακοινώσει για επανεκκίνηση από τέλος Ιουλίου, μέχρι και τέλος Αυγούστου. Βέβαια υπάρχουν ορισμένες που ανακοινώνουν για Δεκέμβριο”.

Διβάστε περισσότερα στο www.newmoney.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση με βιτριόλι: Τι ξέρουν οι αστυνομικοί για τη γυναίκα που εκτέλεσε το έγκλημα

Αμαλία Μεγαπάνου: Σύμβολο μιας εποχής - Πάντα γοητευτική, φινετσάτη και διακριτική

Ξενοδοχείο στην Αλικαρνασσό έριξε μαρμαρόσκονη σε παραλία για να δημιουργήσει εφέ... λευκής άμμου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης