Ο συνωστισμός στο Balthazar και η προσωρινή αναστολή του ανοίγματος του Gaspar

Ο συνωστισμός στο Balthazar και η προσωρινή αναστολή του ανοίγματος του Gaspar

Επιστολή των ιδιοκτητών - Η απάντηση του protothema.gr

balthazar432
Σχετικά με τα δημοσιεύματα περί Gaspar και Balthazar: Το protothema.gr δημοσίευσε την πληροφορία ότι το Gaspar κλείνει με το άρθρο «Gaspar: τέλος εποχής για τη φωλιά των επωνύμων». Σε επιστολή τους οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης Γιώργος & Αντρέας Πιτσιλής αναφέρουν ότι υπάρχουν στο ρεπορτάζ αναλήθειες και ότι αποφάσισαν την προσωρινή αναστολή του ανοίγματος, «έως ότου οι συνθήκες στη χώρα μας το επιτρέψουν να επιστρέψουμε με ασφάλεια στους κανονικούς μας ρυθμούς».

Όσον αφορά τον συνωστισμό στο Balthazar, του οποίου επίσης ιδιοκτήτες είναι οι κύριοι Γιώργος & Αντρέας Πιτσιλής, για τον οποίο δημοσιεύσαμε ρεπορτάζ, οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους! Επιμένουμε ότι είναι απορίας άξιο που οι αρμόδιες αρχές δεν έχουν ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα, τη στιγμή που είναι σε εξέλιξη μία μάχη για να αποτραπεί ένα δεύτερο κύμα του ιού. Όπως φαίνεται από τη φωτογραφία και το βίντεο που παρουσίασε το protothema.gr, στο γνωστό αθηναϊκό μπαρ επικράτησε προ ημερών το αδιαχώρητο χωρίς να τηρούνται ούτε τα στοιχειώδη μέτρα.




VID 20200530 WA0001

Κλείσιμο
bar-1

Η επιστολή των  Γιώργου και Αντρέα Πιτσιλή:

Προς έκπληξη μας εχθές το βράδυ, διαβάσαμε το 2ο κατά σειρά δημοσιεύμα μέσα σε 3 μόλις ημέρες που αναφέρεται στον όμιλο των επιχειρήσεων μας.

Το πρώτο δημοσιεύμα αναρτήθηκε στις 30/5/20 και αφορά στο Balthazar που επιλέχθηκε ονομαστικά ως ένα απο τα καταστήματα που «επικράτησε το αδιαχώρητο» όπως αναφέρει ο συντάκτης σας, αφήνοντας φανερές αιχμές για την μη τήρηση των μέτρων ασφαλείας από πλευράς μας με το άνοιγμα της εστίασης και την επαναφορά των πολιτών μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων (https://www.protothema.gr/greece/article/1011887/to-adiahorito-se-athinaika-bar-ti-deihnei-o-fakos-tou-protothemagr/AMP/).

Σε συνέχεια, μόλις 3 μέρες μετά και συγκεκριμένα εχθές 1/6/20, δημοσιεύτηκε άρθρο για το Gaspar, το οποίο φέρει αναλήθειες και βλάπτει τόσο το όνομα της επιχείρησης όσο και την ψυχολογία των ανθρώπων που εργάζονται στην επιχείρηση μας.

Αποφασίσαμε την προσωρινή αναστολή του ανοίγματος του Gaspar - ενός καταστήματος που στεγάζεται κυρίως σε κλειστό εσωτερικό χώρο - με γνώμονα την ασφάλεια του προσωπικού και των πελατών που τιμούν τις επιχειρήσεις μας επί σειρά ετών, έως ότου οι συνθήκες στη χώρα μας το επιτρέψουν να επιστρέψουμε με ασφάλεια στους κανονικούς μας ρυθμούς.

Το δημοσίευμα με τίτλο: «Gaspar: τέλος εποχής για τη φωλιά των επωνύμων» https://www.protothema.gr/life-style/article/1012360/gaspar-telos-epohis-gia-tin-folia-ton-eponumon/AMP/ ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα και αντιθέτως περιέχει ψευδείς και ανυπόστατες πληροφορίες τόσο για μηνιαία χρηματικά ποσά που καταβάλλουμε όσο για τις αποφάσεις της διοίκησης αναφορικά με το μέλλον της επιχείρησης.

Το Gaspar λειτουργεί τα τελευταία 9 χρόνια στο Νέο Ψυχικό και πράγματι διερευνούμε όλες τις εναλλακτικές για την αναγκαία ανανέωση του χώρου, όμως σε καμία περίπτωση ως όμιλος δεν έχουμε προβεί σε καμία τέτοιου είδους ανακοίνωση τόσο προς τους πελάτες μας όσο και το προσωπικό μας.

Είναι ηθική μας υποχρέωση να δηλώσουμε την αλήθεια και να διαφυλάξουμε την τιμή και την υπόσταση της επιχείρησης και των ανθρώπων που εργάζονται σε αυτή.

Παρακαλούμε θερμά όπως από πλευράς σας, προβείτε στην άμεση αποκατάσταση της αλήθειας και αφαιρέσετε τα εν λόγω δημοσιεύματα, που πλήττουν τις επιχειρήσεις του ομίλου μας, πόσο μάλλον σε μια εποχή που η εστίαση «πονάει» και μόνο με ενότητα, υπομονή και κατανόηση ελπίζουμε ότι θα βγούμε με τις όσον το δυνατόν λιγότερες απώλειες από αυτή την πρωτόγνωρη κρίση.

Σας ευχαριστούμε θερμά και ευελπιστούμε στην άμεση αποκατάσταση των θεμάτων που σας προαναφέραμε.

Με εκτίμηση,

Γιώργος & Αντρέας Πιτσιλής
Ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης Balthazar & Gaspar
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης