Απίστευτος συνωστισμός παρατηρήθηκε σε μπαρ του κέντρου της Αθήνας και των Αμπελοκήπων καθώς οι Αθηναίοι αποφάσισαν να κατακλύσουν τα συγκεκριμένα καταστήματα έπειτα από πολλές εβδομάδες εγκλεισμού λόγω της πανδημία του κορωνοϊού.
Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες και το βίντεο που παρουσιάζει το protothema.gr στο γνωστό αθηναϊκό μπαρ «Balthazar» επικράτησε το αδιαχώρητο καθώς οι Αθηναίοι επιστρέφουν σταδιακά στην «κανονικότητα» την οποία διετάραξαν τα πρωτοφανή μέτρα περιορισμού λόγω της πανδημίας της νόσου Covid- 19.
Ο «φακός» του protothema.gr δείχνει ότι τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας, φάνηκαν για πολλούς συμπολίτες μας ως ένα «διάλειμμα» στις συνήθειές τους, στις οποίες επιστρέφουν αμέσως μετά την χαλάρωσή τους.
Παρόμοιες εικόνες κατέγραψε ο «φακός» του protothema.gr στο Soho της Ρόδου και το Caprice της Μυκόνου
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.