Ζάκυνθος: Ζευγάρι έστησε εργαστήριο επεξεργασίας ναρκωτικών

Ζάκυνθος: Ζευγάρι έστησε εργαστήριο επεξεργασίας ναρκωτικών

Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου

Zakynthos-ergastirio-kokaini2
Με... επαγγελματικό τρόπο επεξεργαζόταν και συσκεύαζε τις σημαντικές ποσότητες κοκαΐνης και κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης που διακινούσε στη Ζάκυνθο ένα ζευγάρι Ελλήνων που είχαν στήσει ολόκληρο εργαστήριο με μια υδραυλική πρέσα και πλήθος μεταλλικά καλούπια!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας παρακολουθούσαν από καιρό τις κινήσεις τους και, όταν χαρτογράφησαν την κατοικία τους και άλλους χώρους που χρησιμοποιούσαν στην περιοχή του Βανάτου, έκαναν ταυτόχρονες έρευνες μαζί με σκύλο εκπαιδευμένο στην ανίχνευση ναρκωτικών. Σε έναν από τους χώρους εντοπίστηκε το εργαστήριο με όλα τα απαραίτητα σύνεργα για τη νόθευση, την συμπίεση και την συσκευασία ναρκωτικών.
Zakynthos-ergastirio-kokaini

Ο σκύλος ανιχνευτής ξετρύπωσε συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 303 γραμμαρίων, κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη βάρους 521 γραμμαρίων, ένα μίγμα λευκής σκόνης και κρυστάλλων βάρους ενός κιλού και 248 γραμμαρίων που εστάλη για ανάλυση, υγρά διαιθυλικού αιθέρα, ακετόνης και αιθανόλης που χρησιμοποιούνταν για την πρόσμιξη και τη νόθευση των ναρκωτικών, τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές και πλήθος πλαστικά δοχεία για τη συσκευασία του παράνομου εμπορεύματος.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης με τη συμμετοχή της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., κατασχέθηκαν ακόμη το Ι.Χ. αυτοκίνητο των δραστών, πέντε κινητά και μετρητά ύψους 1.668 ευρώ από τις πωλήσεις που είχαν ήδη κάνει. Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου με κατηγορία για κατοχή, επεξεργασία και διακίνηση ναρκωτικών.
Κλείσιμο
Zakynthos-ergastirio-kokaini3

Ειδήσεις σήμερα:

Ληστές πυροβόλησαν αστυνομικούς στη Μεταμόρφωση

Τρομερό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη - ΙΧ «καρφώθηκε» σε φανάρι

Επίθεση με βιτριόλι: Στο «μικροσκόπιο» πέντε γυναίκες - Τα στοιχεία που θα «κλειδώσουν» την υπόθεση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης