Ένας 41χρονος κυνηγός πυροβόλησε κατά λάθος και τραυμάτισε στο μάτι έναν 60χρονο, οδηγό της κυνηγετικής ομάδας και κάτοικο της Νέας Περάμου, στον κάμπο των Ελευθερών Καβάλας.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καβάλας και οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη διακομιδή του σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Ο 60χρονος νοσηλεύεται στην νευροχειρουργική κλινική.
Σύμφωνα με τον ALPHA, οι γιατροί αναφέρουν πως δεν έχει πειραχτεί το οπτικό νεύρο, ωστόσο σκάγια έχουν σφηνωθεί πίσω από το βολβό. Ο 60χρονος αναμένεται να χειρουργηθεί.
Η bwin συγχαίρει θερμά τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας, μια επιτυχία που επισφραγίζει μια ονειρική σεζόν και μια άρτια, ουσιαστική συνεργασία, γραμμένη με συνέπεια και κορυφές.