ΘΕΜΑ 104,6: Άρχισαν τα δώρα στους πιστούς ακροατές - Ακούστε και δείτε τι παίζει και κερδίστε

ΘΕΜΑ 104,6: Άρχισαν τα δώρα στους πιστούς ακροατές - Ακούστε και δείτε τι παίζει και κερδίστε

Ο χορός των δώρων στους πιστούς ακροατές ξαναρχίζει στο ΘΕΜΑ 104,6

thema_104_6__1_
Το… ραδιόφωνο που δεν ησυχάζει ποτέ, εγκαινιάζει νέο κύκλο με προσφορές, λαμβάνοντας υπόψη και τις δύσκολες συνθήκες στην (μετά;) εποχή της πανδημίας.

Κάθε μέρα και πλέον και κάθε νύχτα, μετά την έναρξη και του νυχτερινού προγράμματος, που διαμορφώνει ένα πλέγμα ζωντανών εκπομπών σε 24ωρη βάση, θα κληρώνονται πολλά και διάφορα δώρα.

Γι’ αυτή την εβδομάδα, «τρέχουν» δύο διαγωνισμοί: ένας στη νέα πρωινή εκπομπή MASK FORCE 104,6 με τους Βασίλη Αδαμόπουλο και Γιάννη Μακρυγιάννη, με δώρο ένα σετ καλλυντικών Delousil κάθε μέρα έως και την Παρασκευή 8 Μαΐου (την τελευταία ημέρα θα δοθούν δύο πακέτα) και ένας στη «Νυχτερινή Περίπολο» με τους Βασίλη Γερασίμου και Δημήτρη Μαχαίρα, με δώρο δύο δωροεπιταγές των 50 ευρώ από το MEAT MARKET ΜΑΡΙΝΟΣ.

- Συντονιστείτε στη MASK FORCE 104,6 και κερδίστε καθημερινά από ένα σετ καλλυντικών Delousil. Πρωτοπόρα προϊόντα ολοκληρωμένης περιποίησης της επιδερμίδας σας, εμπλουτισμένα με φυσικά συστατικά.. Κάθε πακέτο περιλαμβάνει πλούσια κρέμα περιποίησης, serum, προϊόντα αντηλιακής προστασίας και μάσκες καθαρισμού & λάμψης. Λεπτομέρειες για το διαγωνισμό ακούστε στην εκπομπή 8-9 π.μ. Συντονιστείτε!

Κλείσιμο
doro_delousil_mask_force_2


doro_delousil_mask_force_1



- Συντονιστείτε οι ξενύχτηδες, στη «Νυχτερινή Περίπολο» απόν τις 2 μετά τα μεσάνυχτα και μέχρι τις 6 το πρωί και στείλτε email για να διεκδικήσετε στην κλήρωση, που θα γίνει ξημερώματα του Σαββάτου 9 Μαίου, μία από τις δύο δωροεπιταγές των, που προσφέρει το MEAT MARKET ΜΑΡΙΝΟΣ (Πρωτεσιλάου 98 Ίλιον) για κρεατικά.

marinos_meat
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης