Ελένη Φουρέιρα: Το πρωί βουτιές, το βράδυ συναυλίες

Ελένη Φουρέιρα: Το πρωί βουτιές, το βράδυ συναυλίες

Με sold out συναυλίες σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις και live ανά την Ελλάδα, η Ελένη Φουρέιρα κινείται με ξέφρενο ρυθμό γύρω από τον αστερισμό της καριέρας της με μικρά διαλείμματα χαλάρωσης στα ενδιάμεσα των σταθμών της περιοδείας της

fourr_arthro1
H Ελένη Φουρέιρα τρέχει με τέρμα τα γκάζια την καριέρα της. Η αεικίνητη performer έχει οργώσει έναν ολόκληρο χειμώνα την Ευρώπη με συναυλίες, ενώ για το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει live εμφανίσεις ανά την Ελλάδα.

Την 1η Αυγούστου τραγούδησε στη Σύμη για την έναρξη του ομώνυμου φεστιβάλ. Για τη μετάκλησή της μάλιστα ακούστηκε ότι ο δήμος τής έδωσε ποσό πενταψήφιο, κάτι που προκάλεσε ποικίλα σχόλια.

fourr3
fourr2
fourr1


Την επομένη η Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκε στη Ρόδο, στο Δημοτικό Θέατρο «Διαγόρας», μαζί με τους Louis, Oge και Στέλιο Λεγάκη, ξεσηκώνοντας με τα τραγούδια και τα χορευτικά της τους τουλάχιστον 8.000 κόσμου που πήγαν να την απολαύσουν. Διέμενε στο «Rodos Palace Hotel», ενώ φορώντας σούπερ σέξι μαγιό από τη συλλογή ρούχων που υπογράφει σε συνεργασία με γνωστή εταιρεία ένδυσης έκανε τις βουτιές της στην παραλία του ξενοδοχείου, λίγες ώρες προτού πάει στο στάδιο, έχοντας πάντα στο πλευρό της τους στενούς της συνεργάτες, οι οποίοι είναι ιδιαίτερα προστατευτικοί μαζί της απομακρύνοντας οποιονδήποτε προσπαθεί να την πλησιάσει.

fourr6
fourr5
fourr4
Κλείσιμο


Η ομάδα της Φουρέιρα είναι μια καλοκουρδισμένη μηχανή που αποδίδει τα μέγιστα, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα, ενώ η ίδια, όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της, είναι πλέον εστιασμένη στην καριέρα της.
«Σ’ αυτή τη φάση της ζωής μου η σχέση μου δεν λειτουργεί ανασταλτικά στο να κλείσω μια δουλειά. Προτεραιότητα έχει η καριέρα μου», ανέφερε. Μετά τη Ρόδο η Ελένη βρέθηκε στη Μύκονο για ολιγοήμερες διακοπές, όπου συναντήθηκε και με τον ηθοποιό και μοντέλο από το Ισραήλ Ελιάντ Κοέν, στη συνέχεια πήγε στη Σαντορίνη για συναυλία, ενώ ακολουθούν ακόμα έξι live στην Ισπανία.

fourr9
fourr8
fourr7
fourr10


Στο μεταξύ, το νέο της hit «El Ritmo Psicodélico», που κυκλοφορεί από την Panik Records, συνεχίζει να σαρώνει σε πολλές χώρες του κόσμου, ενώ το «Loquita» με τον Claydee έχει γίνει η viral μανία των ημερών, με θαυμαστές και celebrities να συνεχίζουν το #loquitachallenge ◆
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK