Γουίλεμ Νταφόε: Στη Μεσσηνία με τη σύζυγό του

Γουίλεμ Νταφόε: Στη Μεσσηνία με τη σύζυγό του

Ενας από τους πλέον σημαντικούς ηθοποιούς του κόσμου, πολυβραβευμένος, με υποψηφιότητες για Οσκαρ και με ερμηνείες που καθηλώνουν, ο Γουίλεμ Νταφόε, έφτασε την εβδομάδα που μας πέρασε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» με τη σύζυγό του Τζιάντα Κολαγκράντε και από εκεί αναχώρησαν για Μεσσηνία προκειμένου να περάσουν μέρος των διακοπών τους στο «Costa Navarino».

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
ntaf1
O 65xρονος ηθοποιός και η Ιταλίδα σκηνοθέτης και ηθοποιός σύζυγός του έφτασαν με πτήση από Ρώμη νωρίς το πρωί της Δευτέρας. Στο αεροδρόμιο τους περίμενε ο οδηγός τους, ενώ λίγο πριν αναχωρήσουν ο Γουίλεμ Νταφόε περίμενε υπομονετικά στην ουρά προκειμένου να πάρει τον εσπρέσο του. Ο Αμερικανός ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα τρυφερός και εκδηλωτικός με την 45χρονη Τζιάντα με το χαρακτηριστικό hippie look.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2004 και το 2005 παντρεύτηκαν ύστερα από μια πρόταση γάμου που έμοιαζε σαν πρόσκληση για καφέ. «Τρώγαμε ένα μεσημέρι όταν της είπα: "Τι θα έλεγες να παντρευόμασταν αύριο;". Την επομένη το πρωί παντρευτήκαμε με μάρτυρες δύο φίλους μας», έχει αναφέρει ο Νταφόε σε συνέντευξή του. Ο διάσημος ηθοποιός, που έλαβε και το βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου στο Φεστιβάλ της Βενετίας για την ερμηνεία του στον ρόλο του διάσημου ζωγράφου Βίνσεντ Βαν Γκογκ στο φιλμ «Στην πύλη της αιωνιότητας», λέγεται ότι ήδη έχει βάλει πλώρη για μια ακόμη υποψηφιότητα Οσκαρ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νταφόε είχε πρωταγωνιστήσει και στην ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου «Η σκόνη του χρόνου», ενώ είναι και ο αφηγητής στο 7λεπτο φιλμ της Αθηνάς Τσαγκάρη για το Μουσείο Μπενάκη. Ο ίδιος λατρεύει τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό και έχει έρθει στην Ελλάδα πολλές φορές.

ntaf4
ntaf3
ntaf2
ntaf1

Το ζευγάρι έφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος» το πρωί της Δευτέρας με απευθείας πτήση από τη Ρώμη. Ο ηθοποιός, λίγο πριν επιβιβαστεί στη λιμουζίνα που τους περίμενε για να τους οδηγήσει στο «Costa Navarino», περίμενε στην ουρά προκειμένου να προμηθευτεί τον εσπρέσο του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ