Δούκισσα Νομικού - Κατρίνα Τσάνταλη: Shopping therapy στα βόρεια προάστια

Δούκισσα Νομικού - Κατρίνα Τσάνταλη: Shopping therapy στα βόρεια προάστια

Βόλτα και διασκέδαση για τις δύο κολλητές

douk1
Είναι στενές φίλες και έχουν πολλά κοινά, αν και δραστηριοποιούνται σε διαφορετικούς χώρους. Μιλάμε για τη Δούκισσα Νομικού και την Κατρίνα Τσάνταλη, επιχειρηματία αλλά και συγγραφέα παιδικών βιβλίων. H Δούκισσα μάλιστα έχει ήδη στην παιδική βιβλιοθήκη του γιου της τα δύο βιβλία της φίλης της ώστε να του τα διαβάσει μόλις μεγαλώσει.

Μάλιστα στο blog που διατηρούσε η δημοφιλής παρουσιάστρια μέχρι πέρυσι είχε αναφερθεί και στο δώρο γάμου που την είχε συγκινήσει περισσότερο: τρεις συλλεκτικές φιάλες κρασί με το όνομα της ίδιας και του συζύγου της Δημήτρη Θεοδωρίδη με την ημερομηνία του γάμου τους και την καρδιά-σύμβολο με τα αρχικά τους από τη φίλη της Κατρίνα Τσάνταλη.

Το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου η Κατρίνα πέρασε από το σπίτι της Δούκισσας και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν μαζί σε εμπορικό κέντρο στα βόρεια προάστια προκειμένου να πουν τα νέα τους και να κάνουν τις αγορές τους. Η Δούκισσα ήταν ντυμένη casual, ενώ το total black look της φίλης της «έσπαγαν» τα μοβ Gucci mules που φορούσε.

Η γνωστή επιχειρηματίας μετά την επιτυχία που σημείωσε σε πωλήσεις το πρώτο της παιδικό βιβλίο «Το Σοφάκι και ο Ντο» πρόσφατα κυκλοφόρησε και δεύτερο με τίτλο «Το μικρό αγόρι και τα 4 αβγά».

_dwro_katrinas_1
_dwro_katrinas__2

Κλείσιμο
Τρία   συλλεκτικά μπουκάλια κρασιού με τα ονόματά τους ήταν το δώρο της Κατρίνας    Τσάνταλη στον γάμο της Δούκισσας και του Δημήτρη Θεοδωρίδη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ