Χέιλι - Μπίμπερ: Το super girl και ο pop star έζησαν τον έρωτά τους στις Κυκλάδες

Χέιλι - Μπίμπερ: Το super girl και ο pop star έζησαν τον έρωτά τους στις Κυκλάδες

Πρώην μπαλαρίνα, πιστή Χριστιανή, σύντροφός του στα εύκολα και ασπίδα του στα δύσκολα - Η γυναίκα που μπήκε σαν κομήτης στο σύμπαν του Τζάστιν Μπίμπερ πρωταγωνιστεί στη ζωή αλλά και στο ταξίδι τους στην Ελλάδα

bieber_zevgari
«Εχω μια γυναίκα που λατρεύω, με την οποία νιώθω παρηγοριά. Νιώθω ασφαλής. Η σχέση μου με τον Θεό νιώθω ότι είναι υπέροχη. Και έχω αυτή την αγάπη τώρα που θέλω και μπορώ να μοιραστώ με τους ανθρώπους». Ο Τζάστιν Μπίμπερ έχει βρει το απόλυτο στο πρόσωπο της Χέιλι Μπάλντουιν. Του πήρε σχεδόν μια δεκαετία για να το καταλάβει ότι το κορίτσι που γνώρισε στα 13 του ήταν γραφτό να γίνει η γυναίκα της ζωής του. Η Χέιλι, που πήρε το όνομά της από τον περίφημο κομήτη του Χάλεϊ, ήταν τότε μια φιλόδοξη μπαλαρίνα που εκκολαπτόταν στις τάξεις του American Ballet Theatre, αλλά και δηλωμένη belieber.

Ομως ο ποπ σταρ, που ακόμα δεν είχε βγει από το αυγό, είχε μάτια για όλες τις άλλες εκτός από εκείνην. Η Μπάλντουιν, νυν κυρία Μπίμπερ, υπήρχε πάντα στη ζωή του. Λίγες φορές ως πρωταγωνίστρια, τις περισσότερες παρακολουθώντας τον από το παρασκήνιο. Πλέον μπορεί να νιώθει δικαιωμένη για την καρτερία της. Αλλωστε δεν έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια. Εγινε περιζήτητο μοντέλο, επιδραστική των κοινωνικών δικτύων (με 35,7 εκατομμύρια followers μόνο στο Instagram), μια γυναίκα που επενδύουν πάνω της τα brands. Πάνω απ’ όλα η κυρία Μπίμπερ είναι ο βράχος στη ζωή του Τζάστιν, η σύντροφός του στα επίγεια και τα ταπεινά αλλά και στην ανώτερη πνευματική ζωή, αφού χάρη και σε εκείνη το ποπ είδωλο μυήθηκε στην Εκκλησία της Πεντηκοστής, γεγονός που ο ίδιος θεωρεί καθοριστικό για την ύπαρξή του.

Ο 27χρονος Τζάστιν και η 24χρονη Χέιλι Μπίμπερ είναι το αρχέτυπο, η επιτομή, η απόλυτη ενσάρκωση του όρου power couple. Ειδικά μάλιστα σε έναν κόσμο που οι -εκ του αποτελέσματος θεωρητικά και μόνο- σταθερές αξίες αναθεωρούνται. Οι Brangelina τα έσπασαν προ πολλού, αλλά εξακολουθούν ακάματοι να κατασπαράζουν τις σάρκες τους, η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ χώρισαν τα τσανάκια τους, ομοίως και η JLo με τον Αλεξ Ροντρίγκεζ. Ακόμα και οι Γκέιτς διέλυσαν το σπιτικό τους μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες κοινής ζωής.

Αλλά δεν είναι η στιγμή να γίνεται κανείς δυσοίωνος ή να θυμίζει οικεία κακά αμαυρώνοντας τις κατά τα άλλα τελειοφανείς ζωές των celebrities. Εξάλλου, το ζεύγος Μπίμπερ με το ινσταγκραμικό ακροατήριο των αθροιστικά 215 εκατομμυρίων followers (όσος δηλαδή ο πληθυσμός της Βραζιλίας αν του προσθέσει κανείς τρία εκατομμύρια ψυχές) βρίσκεται στην καλύτερη περίοδο του βραχυχρόνιου -τον Νοέμβριο συμπληρώνουν τρία χρόνια έγγαμου βίου- αλλά πυκνού σε γεγονότα γάμου τους.

Κι αυτό δεν είναι κάποια αυθαίρετη υπόθεση, συμμόρφωση με το θέσφατο που θέλει τις διασημότητες να ζουν μονότονα ανέφελες ζωές ή απλώς συμπέρασμα που βγάζει κανείς από τις απειράριθμες δημόσιες δηλώσεις αβρότητας του Τζάστιν προς τη Χέιλι και αντιστρόφως. Είναι η γυμνή αλήθεια που αναβλύζει μέσα από τις φωτογραφίες τους κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στα ελληνικά νησιά. Ναι, το ελληνικό καλοκαίρι είναι state of mind, όπως διατράνωσε η περσινή τουριστική καμπάνια της Ελλάδας, και οι ινσταγκραμικές καρτ-ποστάλ του ζευγαριού από τις διακοπές τους στο Αιγαίο είναι η πιο ανάγλυφη επαλήθευση του διαφημιστικού σλόγκαν.

130164623_392066178881594_4311543468385780641_n
GettyImages-1154316172


Αυτός, αυτή & η σταρ-σαρδέλα

Ο Καναδός ποπ σταρ και η Αμερικανίδα σύζυγός του έφτασαν στην Ελλάδα αμέσως μετά την επίσκεψή τους στο Παρίσι, όπου συνάντησαν τον πρόεδρο Μακρόν και την πρώτη κυρία της Γαλλίας Μπριζίτ. Αφού, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Μουσικής, συζήτησαν για τα προβλήματα και το μέλλον της νεολαίας -πολλοί απέδωσαν τη συνάντηση, την οποία λέγεται ότι ζήτησε ο Μπίμπερ, στο άνοιγμα που επιχειρεί ο Μακρόν στο νεότερο ηλικιακά εκλογικό ακροατήριο- και έβγαλαν τη σχετική selfie στο Ελιζέ, οι Μπίμπερ εμφανίστηκαν -αρχικά μέσω κοινωνικών δικτύων- στην Ελλάδα.

Η Μύκονος ήταν μάλλον μια αυτονόητη επιλογή ως το πλέον κοσμοπολίτικο πετράδι στο στέμμα του εγχώριου τουριστικού προϊόντος. Πού αλλού θα μπορούσαν να καταλύσουν δύο σταρ διεθνούς βεληνεκούς που έφτασαν στη χώρα μας με τις αποσκευές τους βαρύτερες κατά 5,6 εκτομμύρια like από την αναμνηστική φωτογραφία τους με τον Μακρόν; Ομως τελικά οι Μπίμπερ που περιηγούνται στα ελληνικά νησιά μέσω θαλάσσης με ιδιωτικό σκάφος αποδείχτηκαν λιγότερο «βασικοί» απ’ όσο θα περίμενε κανείς. Επίκεντρο του παραθερισμού τους έγινε αρχικά η Μήλος, ένας αγαπημένος και δημοφιλής προορισμός για τους Ελληνες, αλλά μάλλον στη σφαίρα του «off Broadway» για δύο νεαρούς ταξιδιώτες από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

177614284_755544225073420_1486260394534164466_n
155199306_474214203706659_32487680724855533_n
Κλείσιμο


Ο Μπίμπερ και η Μπάλντουιν αποφάσισαν να αφήσουν την πολλή συνάφεια του κόσμου και να ιχνηλατήσουν σε ό,τι πιο κοντινό στην αυθεντική εμπειρία του ελληνικού καλοκαιριού. Ελεύθεροι, εδώ που τα λέμε, και από τα celebrity δεσμά τους. Αλλωστε οι φωτογραφίες τους από τη Μήλο δεν είχαν τίποτα το προσποιητό ή το επιτηδευμένο, κάτι που θα μπορούσε να προδώσει την υπερτροφική από τη διασημότητα εικόνα τους. Φαντάζεται κανείς πόσο ανακουφισμένος θα ένιωσε ο Καναδός σταρ που θυσίασε την ιδιωτικότητά του ήδη από τα 13 του χρόνια όταν ο κυρ Αντρέας, ένας 79χρονος ψαράς τον οποίο συνάντησε στα Μανδράκια, δεν τον αναγνώρισε και ούτε είχε χρόνο για φλυαρίες αφού, όπως είπαν οι αυτόπτες μάρτυρες, είχε να ρίξει παραγάδι. Παρ’ όλα αυτά, ο Μηλιός ψαράς τού άνοιξε τις πόρτες του βασιλείου του, ενός από τα περίφημα Σύρματα, του απόλυτου τοπόσημου του νησιού, ώστε ο Μπίμπερ να βγάλει την πατροπαράδοτη selfie.

Οι διακοπές του ζευγαριού εξελίσσονται ονειρικά, όπως τουλάχιστον οι ίδιοι δηλώνουν στις λεζάντες των φωτογραφιών που δημοσιεύουν, απολαμβάνοντας τις μικρές χαρές της ζωής: τον πρωτόλειο μινιμαλισμό των Κυκλάδων, τη θάλασσα, τα ηλιοβασιλέματα, τη χωριάτικη σαλάτα και βέβαια τις σαρδέλες που ξετρέλαναν τόσο τον 27χρονο τραγουδιστή, ώστε φεύγοντας από την ταβέρνα «Μέδουσα» πήρε και τέσσερα πακέτα για το σπίτι (βλ. σκάφος). Επόμενος σταθμός της ελληνικής περιοδείας τους ήταν η Πάρος, ενώ τελικά το επιδραστικό power couple εκπλήρωσε τελικά και το celebrity τάμα του στη Μύκονο. Πάντα πιασμένοι χέρι χέρι. Καλοκαίρι χωρίς έρωτα δεν νοείται. Ο Τζάστιν και η Χέιλι στο κάτω-κάτω είναι δυο ερωτευμένοι νέοι - ίσως και κάτι παραπάνω, αφού εκείνος θεωρεί ότι της χρωστάει την αναγέννησή του. Και μάλιστα φρόντισε να το διαλαλήσει -και πάλι μέσω Instagram- με ιδανικό σκηνικό το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. «Είσαι το πιο αξιολάτρευτο πρόσωπο πάνω στη Γη», της έγραψε.

209039395_138237275066878_2598329684948973302_n


Ο Θεός βοηθός

Η Χέιλι Μπίμπερ έχει μια καταλυτική επίδραση στον σύζυγό της. Μπορεί η επιτυχία του πριν ακόμα καλά-καλά καταλάβει τον εαυτό του να τον καθόρισε, όμως η γνωριμία του μαζί της του έσωσε τη ζωή. Δεν ήταν ακριβώς έρωτας με την πρώτη ματιά. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε μια από τις πρώτες συναυλίες του Μπίμπερ, όταν ο τότε σταρ του YouTube αποκτούσε σκηνική σάρκα και οστά. Εκείνος ήταν 13, εκείνη δύο χρόνια μικρότερη και είχε παρακολουθήσει το live του εφήβου-φαινομένου συνοδεία του πατέρα της Στίβεν Μπάλντουιν. Η σχέση τους πέρασε από σαράντα κύματα. Η Μπάλντουιν άλλοτε ήταν φίλη κι άλλοτε, τις φορές που ο Μπίμπερ χώριζε από τη Σελένα Γκόμεζ με την οποία συνυπήρξαν επί οκτώ χρόνια, συναισθηματικό αποκούμπι.

Τους πήρε εννιά χρόνια για να καταλάβουν ότι είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλο. Η κόρη του Στίβεν Μπάλντουιν είχε αποχαιρετήσει τότε το όνειρο μιας καριέρας μπαλαρίνας λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού, είχε στραφεί στο μόντελινγκ και είχε καβαλήσει το κύμα των social media influencers. Ο Μπίμπερ, έχοντας επιβιώσει από χίλιες μύριες ασωτίες (χάπια, αλκοόλ, ναρκωτικά, βανδαλισμούς) είχε μπει στον δρόμο του Θεού - και της επανεφεύρεσης του εαυτού του.

Η Χέιλι, που παλιότερα είχε ανταποκριθεί με αξιώσεις στον ρόλο της ως δεκανίκι του δυσθεώρητα διάσημου και αυτοκαταστροφικού σταρ, πλέον είχε αναβαθμιστεί σε συνοδοιπόρο ζωής. Ο Μπίμπερ, που από την ασφάλεια του σπιτιού του στο Οντάριο του Καναδά απ’ όπου ανέβαζε βίντεο στο YouTube, βρέθηκε εν μια νυκτί σε μια παγκόσμια αρένα, έχει μιλήσει πολύ και με ειλικρίνεια για την υπαρξιακή περιδίνησή του. Οσο η φήμη του αυξανόταν, άλλο τόσο έπεφτε ο ίδιος από τη μια κακοτοπιά στην άλλη. Κανείς βέβαια δεν μπορούσε να τον κακίσει. Φαινόταν άλλωστε πολύ γλυκός και αθώος ακόμα και στις φωτογραφίες που δημοσίευε η Αστυνομία από τις πολλές κατά καιρούς συλλήψεις του. Ωσπου είδε το φως το αληθινό.

Το 2014, υπό την πνευματική καθοδήγηση του πάστορα Καρλ Λεντζ και αφού πρώτα βίωσε, κατά δήλωσή του, μια πολύ προσωπική στιγμή επιφοίτησης, ο Μπίμπερ βαφτίστηκε μέλος της πεντηκοστιανής Εκκλησίας Χίλσονγκ. Ο Θεός είχε εμφανιστεί στον ποπ σταρ με τη μορφή του Λεντζ -ή τουλάχιστον έτσι πίστεψε- και ήταν έτοιμος να του προσφέρει μια δεύτερη ευκαιρία. Οπως δείχνει η ιστορία, ο Λεντζ που ίδρυσε το αμερικανικό παρακλάδι της εκκλησίας, χρησιμοποίησε τον Μπίμπερ, την επιδραστικότητά του και τα 150 εκατομμύρια των δίσκων που έχει πουλήσει και αργότερα την Μπάλντουιν ως κράχτες για την προσέλκυση νέων πιστών. Πριν από λίγους μήνες καθαιρέθηκε από τη θέση του με κατηγορίες για κατάχρηση χρημάτων και εξουσίας, ενώ το ζευγάρι ανακοίνωσε τη διακοπή των δεσμών του μαζί του με ένα ηχηρό unfollow του Λεντζ από τα κοινωνικά δίκτυα.

Παρά την πρόσκαιρη δοκιμασία, ο Θεός πάντως παραμένει πανταχού παρών στη ζωή του Μπίμπερ: από το Instagram, όπου αναρτά χριστιανικά σλόγκαν, μέχρι τις συνεντεύξεις του όπου συχνά πυκνά τον επικαλείται για να αιτιολογήσει κάποιες απόψεις που μάλλον ακούγονται εκκεντρικές για ποπ σταρ.

Οπως αναφορικά με τη σχέση του με το σεξ: «Ο Θεός δεν µας ζητάει να µην κάνουµε σεξ επειδή θέλει κανόνες. Εγώ το κάνω απλά για να µην προκαλέσω πόνο στην ψυχή κάποιας κοπέλας και την απογοητεύσω. Μερικές φορές οι άνθρωποι κάνουν σεξ γιατί δεν αισθάνονται πολύ καλά και δεν έχουν αυτοπεποίθηση. Εγώ δεν θέλω να λειτουργώ έτσι». Από κοντά και η Μπάλντουιν, η οποία μετά τον γάμο έσπευσε να αλλάξει το επώνυμό της σε Μπίμπερ, που επισημαίνει: «Αν δεν είχαμε την πίστη μας, δεν θα ήμασταν εδώ. Δεν θα ήμασταν καν μαζί». Για εκείνην ο Θεός και η θρησκευτική πίστη είναι η συγκολλητική ουσία ανάμεσα στην ίδια και τον σύζυγό της, είναι η κιβωτός μέσα στην οποία θα διαπλεύσουν στις δυσκολίες της ζωής, οι οποίες αναγνωρίζει πως θα είναι πολλές για δύο νέους ανθρώπους που αποφάσισαν να επενδύσουν στο «για πάντα».


Ειδήσεις σήμερα

Δουλεύουμε 179 ημέρες το χρόνο για... φόρους και εισφορές!

Σοκ από την αύξηση των κρουσμάτων: Επιστρέφει η μάσκα παντού

Ε
πιστροφή σε μέτρα και πρόστιμα: Nύχτα και νεολαία τρομάζουν για 4ο σκληρό κύμα της πανδημίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ