Σελένα Γκόμεζ-Τζίμι Μπάτλερ: Η «Βασίλισσα» της ποπ στην αγκαλιά του... ηγέτη των Χιτ

Σελένα Γκόμεζ-Τζίμι Μπάτλερ: Η «Βασίλισσα» της ποπ στην αγκαλιά του... ηγέτη των Χιτ

Ολοένα και «φουντώνουν» οι φήμες που θέλουν ζευγάρι την 28χρονη ποπ σταρ Σελένα Γκόμεζ και τον σταρ του NBA, Τζίμι Μπάτλερ

selena_butler
Το νέο καυτό ζευγάρι της Αμερικής φαίνεται να είναι η 28χρονη ποπ σταρ, Σελένα Γκόμεζ και ο σταρ του NBA, Τζίμι Μπάτλερ.

Οι φήμες που έρχονται από την άλλη άκρη του Ατλαντικού,  ξεκινήσαν όταν ένας χρήστης του Twitter ομολόγησε πως ενώ δειπνούσε στο αριστοκρατικό γαλλικό μπιστρό «Lucien» στο East Village, άκουσε ένα μέλος του προσωπικού να ενημερώνεται πως η Σελένα επρόκειτο να έρθει στο μαγαζί συνοδευόμενη από τον 31 χρονο μπασκετμπολίστα.
selena_nba
selina_ar
Πολλοί επιβεβαίωσαν τη μαρτυρία, ενώ άλλοι χρήστες των social media αντέδρασαν στη φημολογία του ρομάντσου σχολιάζοντας ότι τους φαίνονται ένα αταίριαστοι. Σε άλλα μηνύματα θαυμαστές του Μπάτλερ εξέφραζαν την απορία τους για τη σχέση αυτή, ενώ οι φαν της Γκόμεζ χαρακτήρισαν τον αστέρα του NBA "άσχημο" με άλλους να αρνούνται να πιστέψουν ότι πρόκειται για πραγματική σχέση ή απλά μια φήμη.

twitter

selenaher
Κλείσιμο
Οι δύο πλευρές πάντως δεν επιβεβαιώνουν τις εν λόγω μαρτυρίες, αν και μια τέτοια είδηση (αν είναι αληθινή) δεν μπορεί να μείνει για μεγάλο διάστημα κρυφή, καθώς η Γκόμεζ διαθέτει ένα από τα πιο πιστά και πολυπληθή fan club παγκοσμίως, ενώ για αρκετό καιρό κατείχε και την πρώτη θέση, με τους περισσότερους ακόλουθους στο instagram, πριν την περάσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο.



Selena Gomez - Hands To Myself



Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που η αγαπημένη τραγουδίστρια των εφήβων προκαλεί τα διεθνή Μέσα με τις σχέσεις της, καθώς στο παρελθόν ήταν ζευγάρι μεταξύ άλλων με το επίσης ποπ είδωλο Τζάστιν Μπίμπερ, τους τραγουδιστές Nick Jonas, The Weeknd, τον ηθοποιό και σκηνοθέτη David Henrie.
selena-gomez-justin-bieber

Ειδήσεις σήμερα:

Ο ισχυρός συμπαίκτης του Ολυμπιακού στο γήπεδο της κοινωνίας

Το μήνυμα του Μαραντόνα για τον γιο του λίγες ώρες πριν πεθάνει - «Πρόσεχε τον άγγελό μου»

Τασούλα Κελεσίδου: Θέλει να γίνει η πρώτη γυναίκα πρόεδρος στον ΣΕΓΑΣ και εξηγεί στο protothema.gr το «γιατί»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης