Τζάστιν Μπίμπερ: Με πανάκριβο σκάφος και δύο σωματοφύλακες αποβιβάστηκε στην Μήλο - Δείτε βίντεο

Τζάστιν Μπίμπερ: Με πανάκριβο σκάφος και δύο σωματοφύλακες αποβιβάστηκε στην Μήλο - Δείτε βίντεο

Ο 27χρονος σταρ εθεάθη με την σύντροφό του την ώρα που βρίσκονταν στο πολυτελές tender με προορισμό το νησί της Αφροδίτης

bieber

O Τζάστιν Μπίμπερ συνεχίζει τις διακοπές του στα ελληνικά νησιά μαζί με την σύζυγό του, Χέιλι Μπάλντουιν και ενώ προσπαθεί να είναι πολύ διακριτικός, το Mykonos Live TV κατάφερε να εξασφαλίσει μερικά αποκλειστικά πλάνα.

Ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε την ώρα, που ο 27χρονος ποπ σταρ αποβιβαζόταν με την αγαπημένη του στην Μήλο με ένα πολυτελές σκάφος 55 μέτρων, συνοδευόμενος από δύο σωματοφύλακες. Σύμφωνα με πληροφορίες του Mykonos TV το ζευγάρι νοικιάζει το tender για 250.000 ευρώ την εβδομάδα.


Κλείσιμο


Κατά την παραμονή τους στο νησί, το ζευγάρι επισκέφτηκε τα γραφικά χωριά και τις παραδοσιακές ψαροταβέρνες, ενώ δεν δίστασαν να μοιραστούν στιγμιότυπα από τις διακοπές τους με το κοινό τους στο Instagram. Βέβαια, το πανάκριβο σκάφος με το οποίο εθεάθη ο τραγουδιστής δεν ταιριάζει απόλυτα στον «ταπεινό» τρόπο, με τον οποίο επέλεξε να περάσει τις διακοπές του, όμως αυτή ήταν και η μοναδική «χλιδάτη» εμφάνιση που έκανε.

Πριν καταλήξουν στο νησί της Αφροδίτης, εκείνος και η Χείλι έκαναν μία μίνι κρουαζιέρα στο Αιγαίο, περνόντας από την Μύκονο, την Πάρο, την Ίο και τα Κουφονήσια. Στο παρελθόν ο 27χρονος είχε επισκεφτεί ξανά την χώρα μας και συγκεκριμένα την Σαντορίνη, όπου και ηχογράφησε ένα από τα άλμπουμ του.

 

 






Ειδήσεις σήμερα:

Πατέρας Κάρολαϊν για πιλότο: Μακάρι να του είχα τινάξει τα μυαλά στον αέρα στο μνημόσυνο

Ποιοι απειλούνται περισσότερο από το στέλεχος Δέλτα και πώς προστατεύουν τα εμβόλια

Αγρίνιο: Σήμερα απολογείται ο 49χρονος ιερέας που κατηγορείται για βιασμό

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης