Τζάστιν Μπίμπερ: Κρατάει χρόνια η αγάπη του για την Ελλάδα - Οι διακοπές στη Μήλο και η γνωριμία με τον 79χρονο ψαρά

Τζάστιν Μπίμπερ: Κρατάει χρόνια η αγάπη του για την Ελλάδα - Οι διακοπές στη Μήλο και η γνωριμία με τον 79χρονο ψαρά

Ο νεαρός τραγουδιστής δεν είναι η πρώτη φορά που εξυμνεί τις ομορφιές της Ελλάδας -Το ίδιο είχε κάνει τόσο το 2015 όσο και το 2016 όταν είχε επισκεφτεί για επαγγελματικούς κυρίως σκοπούς την πανέμορφη Σαντορίνη

Biebers
Μετά την συνάντηση τους με το προεδρικό ζευγάρι Εμμανουέλ και Μπριζίτ Μακρόν στο Μέγαρο Ελιζέ στο Παρίσι,την περασμένη Τρίτη 22 Ιουνίου, ο διάσημος Καναδός τραγουδιστής Τζάστιν Μπίμπερ με την σύζυγο Χέιλι προγραμμάτισαν ταξίδι για δυο στην Ελλάδα και συγκεκριμένα βόλτα με σκάφος στις Κυκλάδες.

Έτσι μετά την Μύκονο το ζευγάρι αποκάλυψε με αναρτήσεις του στο Instagram πως απολαμβάνει εναλλακτικές διακοπές στη Μήλο μακριά από τους paparazzi και τους θαυμαστές του τραγουδιστή που δεν τον αφήνουν σε ησυχία.

Ο νεαρός τραγουδιστής δεν είναι η πρώτη φορά που εξυμνεί τις ομορφιές της Ελλάδας στους 180εκατ followers της σελίδας του. Το ίδιο είχε κάνει τόσο το 2015 όσο και το 2016 όταν είχε επισκεφτεί για επαγγελματικούς κυρίως σκοπούς την πανέμορφη Σαντορίνη. Με πλάνα μάλιστα από την περιήγηση του στο νησί έχει ντυθεί το πρώτο μέρος του video clip «Company» το οποίο κυκλοφόρησε το 2016.

Ο τραγουδιστής για όσους δεν το γνωρίζουν διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με την Ελλάδα και συγκεκριμένα με τον μουσικό παραγωγό Κώστα Καλημέρη, όπου στο στούντιο ηχογράφησης που διατηρεί στο Ακρωτήρι Σαντορίνης, το διάσημο στον μουσικό κόσμο «Black Rock Studio», ο Τζάστιν Μπίμπερ έχει ηχογραφήσει μεταξύ άλλων και το άλμπουμ του «Purpose».

Για τον Τζάστιν Μπίμπερ ο Έλληνας καλλιτέχνης είχε μιλήσει το 2016 με τα καλύτερα λόγια, δηλώνοντας για εκείνον πως είναι πολύ φιλικός και σωστός επαγγελματίας :

«H γνωριμία έγινε πέρσι που ήρθε για πρώτη φορά. Πιστεύω ότι αγάπησε αυτό το μέρος και ήθελε να ξανάρθει για να κάνει ένα μέρος του δίσκου του φέτος. Από εκεί και πέρα είναι ένας πάρα πολύ επιτυχημένος καλλιτέχνης και έχει μια πάρα πολύ καλή ομάδα γύρω του, κάτι το οποίο είναι πάρα πολύ σημαντικό. Ο ίδιος είναι πάρα πολύ φιλικός και επαγγελματίας. Σε αυτό το μέγεθος πιστεύω ότι άμα δεν είσαι έξυπνος και επαγγελματίας δεν μπορείς να πετύχεις. Ήταν για εμένα πάρα πολύ τιμητικό που ήρθε ξανά. Πιστεύω ότι η Σαντορίνη θα είναι ένας προορισμός που θα επισκέπτεται συχνά».

Δεν αποκλείεται πλάνα από τις διακοπές του διάσημου ζευγαριού στις Κυκλάδες να συμπεριλάβει ο τραγουδιστής και σ ένα καινούργιο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ για την ζωή του, που προβάλλεται στο κανάλι του στο Yutube όπου και εκεί διατηρεί μια ακόμη σπουδαία πρωτιά καθώς είναι ο μοναδικός καλλιτέχνης με 50εκατ συνδρομητές.
Σ ένα από τα συγκλονιστικά επεισόδια ο Τζάντιν Μπίμπερ είχε αποκαλύψει στους φαν του την πολυετή περιπέτεια του με τα ναρκωτικά ενώ δεν είχε διστάσει να πει πως οι άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας έλεγχαν συνέχεια τον παλμό του όταν κοιμόταν, για να δουν αν αναπνέει.

Στο επεισόδιο της σειράς στο Youtube με τίτλο «Justin Bieber: Seasons», ο 25χρονος σταρ της ποπ παραδέχτηκε ότι σε μια περίοδο της ζωής του που αισθανόταν αδύναμος, ξυπνούσε και αμέσως κάπνιζε κάνναβη και κατάπινε χάπια. Ο Μπίμπερ είπε ότι κάπνισε κάνναβη για πρώτη φορά σε ηλικία 13 ετών, όμως στη συνέχεια έπαθε εξάρτηση.

Κλείσιμο
Έκανε χρήση σκληρότερων ναρκωτικών, συμπεριλαμβανομένου του έκσταση και των παραισθησιογόνων μανιταριών – καθώς πάλευε με την πίεση του να είναι ένας από τους πιο διάσημους σταρ του κόσμου. Επιπλέον, παραδέχτηκε ότι έπινε σιρόπι κωδεϊνης και «lean», έναν συνδυασμό ποτών που είναι δημοφιλής στους ράπερ. Ο τραγουδιστής είπε ότι «τα ναρκωτικά ήταν μια απόδραση, προσθέτοντας: «Ημουν νέος, όπως όλοι στη βιομηχανία και τον κόσμο που πειραματίζεται. Όμως η εμπειρία μου ήταν μπροστά από τις κάμερες και είχα διαφορετικού είδους έκθεση. Είχα πολλά χρήματα και πράγματα».

Είπε ότι αποφάσισε να απεξαρτηθεί γιατί φοβήθηκε ότι η χρήση ναρκωτικών θα τον σκότωνε. «Οι άνδρες της ασφαλείας έμπαιναν στο δωμάτιο τη νύχτα για να ελέγξουν τον παλμό μου. Ο κόσμος δεν γνωρίζει τη σοβαρότητα της κατάστασης. Ηταν πολύ τρομακτικό».

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο ο Τζάντιν Μπίμπερ μίλησε και για τα μπλεξίματ;a του με το νόμο, συμπεριλαμβανομένων και των κατηγοριών περί βανδαλισμού, κακοποίησης και οδήγησης υπό την επήρεια ουσιών.

Το 2014, η φωτογραφία μετά τη σύλληψή του για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ στο Μαϊάμι, έκανε τον γύρο του Διαδικτύου. Στο ντοκιμαντέρ, είπε ότι για τη συμπεριφορά του, ευθύνη είχε ο τρόπος που μεγάλωσε. «Άρχισα να αξιολογώ τα λάθος πράγματα στη βιομηχανία, επειδή βρίσκονταν όλα μπροστά μου. Έλεγα ότι αν δοκιμάσω αυτό ή κάνω εκείνο, θα είμαι χαρούμενος. Ποτέ δεν είχα την ασφάλεια της οικογένειας, την αξιοπιστία και την ευθύνη».

Ο Τζάστιν Μπίμπερ μοιράζεται πολλά κομμάτια της ζωής του με το κοινό του καθώς πριν από δυο χρόνια δεν δίστασε να αναφερθεί και σ ένα σημαντικό πρόβλημα που βίωσε με την υγεία του. Ο τραγουδιστής είχε γράψει στο Instagram πως έχει προσβληθεί από τη νόσο του Lyme (βορρελίωση) :

«Πρόσφατα μου διέγνωσαν τη νόσο του Lyme και επιπλέον είχα μια σοβαρή περίπτωση χρόνιας μονοπυρήνωσης που επηρεάζουν το δέρμα μου, την νευρική λειτουργία, την ενέργειά μου και εν γένει την υγεία μου» έχει γράψει απαντώντας στην κριτική που είχε δεχθεί πριν από ένα χρόνο για την φυσική του κατάσταση.

Τα παιδικά χρόνια

Για τον Τζάστιν Μπίμπερ όλα ξεκίνησαν την 1η Μαρτίου 1994 όταν γεννήθηκε στο Οντάριο του Λονδίνου. Είναι το μοναχοπαίδι του Τζέρεμι Τζακ Μπίμπερ και της Πατρίσια "Πάττι" Μαλέτ. Οι γονείς του δεν παντρεύτηκαν ποτέ με τον Τζάστιν να μεγαλώνει με την οικογένεια της μητέρας του την γιαγιά του Νταϊάν και τον δεύτερο σύζυγο της Μπρους.

O Μπίμπερ φοίτησε στο αγγλογαλλικό σχολείο, Jeanne Sauvé Catholic School ενώ μεγαλώνοντας άρχισε να ασχολείται και με την μουσική μαθαίνοντας να παίζει πιάνο, ντραμς, κιθάρα και τρομπέτα. Τις αρχές του 2007, όταν ήταν 12 χρονών, ο Μπίμπερ ερμήνευσε το "So Sick" του Ne-Yo για έναν τοπικό διαγωνισμό τραγουδιού και βγήκε δεύτερος. Η μητέρα του ανάρτησε ένα βίντεο της παράστασής του στο Youtube, ώστε να το δουν οι φίλοι και οι συγγενείς τους.

Σ' ένα από αυτά τα βίντεο τον ανακάλυψε και ο Σκούτερ Μπράουν, πρώην στέλεχος μάρκετινγκ της So So Def όπου ξεκίνησε να τον αναζητά μέχρι που επικοινώνησε με την μητέρα του, η οποία στην αρχή ήταν διστακτική. Στα 13 του χρόνια, ο Μπίμπερ πήγε στην Ατλάντα για να ηχογραφήσει τα πρώτα του δοκιμαστικά τραγούδια αλλά και αν υπογράψει ένα σπουδαίο συμβόλαιο.

Ειδήσεις σήμερα

Εθνική Πινακοθήκη: Βρέθηκαν οι κλεμμένοι πίνακες του Πικάσο και του Μοντριάν

Γλυκά Νερά: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τον 32χρονο συζυγοκτόνο στη φυλακή

Η προετοιμασία της Σάκκαρη στο Costa Navarino πριν το Γουίμπλεντον
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης