Βιολόγος ανακάλυψε έντομο με ξανθά «μαλλιά» και μικροσκοπικό... μόριο και το ονόμασε... Τραμπ!

Βιολόγος ανακάλυψε έντομο με ξανθά «μαλλιά» και μικροσκοπικό... μόριο και το ονόμασε... Τραμπ!

Ο Vazrick Nazari έγραψε το όνομά του στην ιστορία και παράλληλα βρήκε τρόπο να γίνει διάσημος

trumpv0
Το όνομά του θα γραφτεί στην ιστορία ως ένας από τους βιολόγους που ανακάλυψαν ένα καινούργιο είδος εντόμου. Αυτό, ωστόσο, δεν αρκούσε στον Vazrick Nazari, καθώς θέλησε να προσθέσει μία ακόμη... πινελιά στο επίτευγμά του, «βαπτίζοντας» το νέο αυτό είδος με το όνομα του Αμερικανού προέδρου... Ντόναλντ Τραμπ.

Μέχρι εδώ μπορεί και να θεωρηθεί «φυσιολογική» η επιλογή ονόματος του ερευνητή βιολόγου. Θα μπορούσε να πει κανείς, ότι ο επιστήμονας είναι οπαδός του ρεπουμπλικανού προέδρου και ότι το έκανε προκειμένου να τον τιμήσει.

Όταν όμως ανατρέξει κανείς στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του εντόμου, αρχίζει να αλλάζει άποψη για τα περί... συμπάθειας του Vazrick Nazari προς τον Ντόναλντ Τραμπ. Γιατί; Διότι ένα χαρακτηριστικό του νέου εντόμου, είναι τα... ξανθά «μαλλιά». Για την ακρίβεια, τα τριχίδια που έχει στο κεφάλι του το έντομο, είναι στο χρώμα των μαλλιών του Αμερικανού προέδρου. Κάτι σαν τον... Άλεκ Μπόλντουιν και τη μνημειώδη εκπομπή του, στην οποία σατιρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ.

Αυτό είναι το ένα. Διότι υπάρχει και... χειρότερο (όπως το πάρει κανείς δηλαδή!). Ποιο είναι; Το μικροσκοπικό μόριο (για έντομο μάλιστα), που διαθέτει το είδος «Τραμπ».

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, όλα τα παραπάνω συνθέτουν ένα ιδιαίτερο μείγμα επιστημονικής ανακάλυψης, χιούμορ και πολιτικής σάτιρας.

Αν θα του κάνει μήνυση ο Αμερικανός πρόεδρος ή αν θα ζητήσει με ασφαλιστικά μέτρα να μην χρησιμοποιήσει -τελικά- το όνομά του; Άδηλο... Το σίγουρο είναι ότι ο βιολόγος-ερευνητής βρήκε τρόπο να στείλει το μήνυμά του και να «διαφημίσει» σε όλον τον πλανήτη την ανακάλυψή του...

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης