Φιλοζωική βραδιά με ζωντανή μουσική

Φιλοζωική βραδιά με ζωντανή μουσική

Ο «Ελληνικός Σύλλογος Προστασίας Ιπποειδών» και η φιλοζωική ομάδα «Τα Φαντάσματα του Ασπροπύργου» ενώνουν τις δυνάμεις τους και διοργανώνουν μια ιδιαίτερη μουσική βραδιά στο Αθλητικό Κέντρο ΑΛΕΞΙΠΠΟΣ, το Σάββατο, 10 Νοεμβρίου, με ζωντανή μουσική, καλό κρασί και finger food

Φιλοζωική βραδιά με ζωντανή μουσική
Ο «Ελληνικός Σύλλογος Προστασίας Ιπποειδών» (http://www.greekhorseprotection.gr/index.php) και η φιλοζωική ομάδα «Τα Φαντάσματα του Ασπροπύργου»(https://www.facebook.com/Fantasmata.Aspropyrgou?bookmark_t=page) ενώνουν τις δυνάμεις τους και διοργανώνουν μια ιδιαίτερη μουσική βραδιά στο Αθλητικό Κέντρο ΑΛΕΞΙΠΠΟΣ, το Σάββατο, 10 Νοεμβρίου, με ζωντανή μουσική, καλό κρασί και finger food.

Θα εμφανιστεί η Μαρία Ρεμπούτσικα, η οποία θα ερμηνεύσει ελληνικά και ξένα κομμάτια, σε ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις, με λατινοαμερικανικούς και ισπανικούς ρυθμούς, τζαζ και έντεχνο ελληνικό τραγούδι. Μαζί της θα είναι οι Θαλλής Τριανταφύλλου( πιάνο), Μαριέττα Δελώτη (Τραγούδι), Νίκος Θωμάς (Κιθάρα,τραγούδι).

Τα έσοδα θα δοθούν στα αδέσποτα του Ασπροπύργου και στα κακοποιημένα άλογα της Αττικής.

Ο Ελληνικός Σύλλογος Προστασίας Ιπποειδών ( Ε.Σ.Π.Ι.)  ιδρύθηκε το 2006, με σκοπό να προστατεύει τα ιπποειδή από την κακομεταχείριση και το βασανισμό, να ελαφρύνει τον πόνο τους με φροντίδα και αγάπη και να ενημερώνει τους Ελληνες πολίτες για τη σωστή συμπεριφορά και αντιμετώπισή τους.

Τα Φαντάσματα του Ασπρόπυργου είναι μια φιλοζωική ομάδα που μετράει 10 μήνες ζωής και περιθάλπει με δικά της έξοδα τα χιλιάδες αδέσποτα του Ασπροπύργου, τα οποία ζουν σε άθλιες συνθήκες στις χωματερές.
Κλείσιμο

Σάββατο, 10 Νοεμβρίου,
ΑΛΕΞΙΠΠΟΣ: Αθλητικό Κέντρο, Αμαζόνων 8 (πάροδος Λ. Αναβύσσου), Καλύβια Θορικού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης