«Εθνικός Νικητής» στα European Business Awards 2019 η WATT+VOLT

«Εθνικός Νικητής» στα European Business Awards 2019 η WATT+VOLT

Είναι η μόνη ελληνική εταιρεία που διακρίθηκε στην κατηγορία «Βραβείο Στρατηγικής Ανάπτυξης της Χρονιάς» (The Award for Growth Strategy of the Year), λαμβάνοντας το εισιτήριο για την τελική φάση του διαγωνισμού στη Βαρσοβία

wattvolt
Τη διάκριση του Εθνικού Nικητή (National Winner) στην κατηγορία Βραβείο Στρατηγικής Ανάπτυξης της Χρονιάς έλαβε η WATT+VOLT. Πρόκειται για μια διάκριση που επιβεβαιώνει το δρόμο της καινοτομίας που χαράζει η ελληνική εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, δίνοντάς της παράλληλα ώθηση να αναπτύξει μια ισχυρότερη επιχειρηματική κοινότητα στην Ευρώπη.

Και αυτό γιατί τα European Business Awards, από το 2012 που ιδρύθηκαν, αναφέρονται στις επιχειρήσεις που διαδραματίζουν βασικό ρόλο στην αντιμετώπιση σημαντικών ζητημάτων σε ολόκληρο τον κόσμο και επιβραβεύει το έργο τους.

Η WATT+VOLT είναι μια διαφορετική εταιρεία στον κλάδο της ενέργειας. Ευέλικτη, εξελιγμένη και απόλυτα προσαρμοσμένη στα σύγχρονα δεδομένα εταιρεία, βάσει των νέων αναγκών που προκύπτουν παγκοσμίως στο χώρο της. Το όραμά της είναι να καθιερωθεί ως ο πιο καινοτόμος πάροχος ενεργειακών και Internet of Things (IοT) λύσεων στην περιοχή των Βαλκανίων, αλλά και ως εγγυητής των πιο ανταγωνιστικών χρεώσεων, διατηρώντας το υψηλό αίσθημα σεβασμού και ευθύνης απέναντι στους ανθρώπους, το περιβάλλον και την κοινωνία.

Ξεκίνησε στην Ελλάδα της κρίσης το 2011, χωρίς να ανήκει σε κάποιο όμιλο, και από τότε αυξάνει αλματωδώς τα μεγέθη της. Σήμερα έχει πάνω από 130.000 πελάτες και 160 εκατ. τζίρο , επεκτείνεται με θυγατρικές στα Βαλκάνια για να δώσει έμφαση στο trading ενέργειας διεθνώς και διαθέτει περισσότερα από 35 σημεία εξυπηρέτησης. Ήδη κατέχει την τέταρτη θέση σε μια δύσκολη αγορά, ανταγωνιζόμενη κολοσσούς με τεράστια κεφάλαια και ξεχωρίζει.

Κλείσιμο
Προμηθεύει ηλεκτρικό ρεύμα σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και οικιακούς καταναλωτές και προσφέρει, μέσω των προγραμμάτων Corporate Energy και Home Energy, σημαντικές ανταγωνιστικές εκπτώσεις. Παράλληλα, μέσω του Ελεύθερου Προνομιακού Προγράμματος Liberty, εγγυάται χρέωση χαμηλότερη και από το νυχτερινό τιμολόγιο, χωρίς δέσμευση συμβολαίου, χωρίς εγγύηση, χωρίς μηνιαίο πάγιο και χωρίς ρήτρα αποχώρησης. Επιπλέον, μέσω του Προγράμματος DUAL POWER, συνδυάζοντας ρεύμα και φυσικό αέριο, προσφέρει έκπτωση 30% στις χρεώσεις του φυσικού αερίου.

Σημειώνεται ότι στα European Business Awards 2019, η WATT+VOLT ήταν η μόνη ελληνική εταιρεία που διακρίθηκε, παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό του διαγωνισμού που θα διεξαχθεί στις 3-4 Δεκεμβρίου 2019 στη Βαρσοβία. Συνολικά δήλωσαν συμμετοχή 120.000 εταιρείες, επιλέχθηκαν στην 1η φάση του διαγωνισμού (Ones To Watch) οι 2.700, συμπεριλαμβανομένης της WATT+VOLT, ενώ στην 2η φάση από τις επιλεχθείσες εταιρείες αναδείχθηκαν περίπου 300 Εθνικοί Νικητές (National Winners).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης