Χρηματιστήριο: Οριακή άνοδος 0.07%

Με κέρδη 2,45% έκλεισε η Τράπεζα Πειραιώς - Κέρδη άνω του 3% σε Εθνική και Eurobank

xrimatistirio-ptwsi-3
Αδύναμη εμφανίστηκε η Αθήνα δεν μπορεί να ακολουθήσει τις ανεπτυγμένες αγορές καθώς βρίσκεται στην αναζήτηση “φρέσκων” κεφαλαίων που θα αντικαταστήσουν ορισμένους απο τους σημερινούς επενδυτές.

Σήμερα, η διαφορά φάνηκε ξεκάθαρα όταν όλες οι ευρωπαϊκές αγορές κατέγραφαν άνοδο και η ελληνική μετά την πρωϊνή άνοδο, άρχισε να εξανεμίζει τα κέρδη. Στα θετικά της αγοράς ήταν η διατήρηση κερδών στις τράπεζες.

Όμως, η αγορά παρά τις θετικές εξελίξεις τις τελευταίες εβδομάδες ( capital controls, έγκριση του σχεδίου Aps ) δεν έχει δει ανάλογη ανταπόκριση στις τραπεζικές μετοχές.

Παρά λοιπόν και την αύξηση του ΑΕΠ – η οποία δεν ήταν και ισχυρή- ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 854,48 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,07%.

Κλείσιμο
Με κέρδη 2,45% η Τράπεζα Πειραιώς στα 2,93 ευρώ και 1,2 εκατ,. τεμάχια. Κέρδη άνω του 3% σε Εθνική και Eurobank στα 2,549 ευρώ και 0,785 ευρώ αντίστοιχα.

Άνοδος 1,92% γαι την Alpha bank στα 1,59 ευρώ. Κέρδη 2,74% για την Aegean Αirlines στα 7,88 ευρώ. Με άνοδο 0,75% ο ΟΠΑΠ στα 9,46 ευρώ και 0,76% σε ΟΤΕ στα 12 ευρώ ( Διακινήθηκαν τέσσερα πακέτα μετοχών αξίας 7,7 εκατ. μετοχών ).

Με άνοδο 0,62% η Coca- cola στα 31,02 ευρώ – άνοδος για δεύτερη συνεχή ημέρα σ ένα τίτλο που στηρίζει την αγορά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης